Wednesday, May 10, 2006

Νυχτερινό μπινελίκι σε Λα ελάσσωνα

Απεχθάνομαι τη μόδα. Θεωρώ τους ψευτοδημιουργούς της εξίσου χρήσιμους με τα γεννητικά όργανα (sic) του Πάπα. Ναι θα τους κράξω όλες χωρίς εξαιρέσεις γιατί πολύ απλά είμαι ένας αγροίκος, ένας μπουρτζόβλαχος, ένας άξεστος που γυρνάει στα κωλοταβερνεία και τα κωλάδικα γενικότερα και πίνει φτηνά παλιόκρασα χωρίς ετικέτα. Επίσης είμαι μικροτσούτσουνος ομοφοβικός χουντοβασιλικός και βασιλοκουκουές αποτυχημένος χλιμίντζουρας που το Οιδοιπόδειό του τον οδηγεί σε ακόλαστη σεξουαλική επιθυμία για την αγελάδα που βόσκει παραδίπλα. Παρ'όλα αυτά κανείς πολιτισμένος μορφωμένος και ανώτερος άνθρωπος δεν μπορεί και ούτε θα μπορέσει ποτέ να με πείσει πως αυτη η συμμορία υπερβολικά αμοιβομένων καραγκιόζηδων (χμμμ... είναι πολύς κόσμος που εμπίπτει σε αυτό τον χαρακτηρισμό) κάνουν κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, εκτός του να παίρνουν κόκα, να μην πηδάνε τις μοντέλες τους και να σχεδιάζουν μαλακίες διαπλανητικού βεληνεκούς. Και απεχθάνομαι διπλάσια όλες αυτές τις κοκότες που σταμάτησαν να σκέφτονται στα 4 τους χρόνια, που τις βλέπεις το Μάϊο να κοροιδεύουν ασύστολα ένα συγκεκριμένο στύλ, και τον Αύγουστο να πάνε να τα σκάνε για να ντυθούν έτσι γιατί το έγραψε η Χ κωλοφυλλάδα που διαβάζουνε μετά μανίας όταν ψήνουν τα ξεράδια τους στις φούσκες του κουρέα τους που τώρα λέγεται coiffeur. Που ξέρουν όλες τις καβαλημένες μοδίστρες του πλανήτη απόξω και ξέρουν ότι το πράσινογαλαζομπλε ιριδίζον κρόσσι συνδυάζεται τέλεια με αστραφτερές πέρλες, πούλιες και αυγερινούς κάτω από τη δεξιά μασχάλη, αλλά ουδέποτε πρέπει να φορέσεις από κάτω ματ δερμάτινα αξεσουάρ και ειδικά αν αυτά προέρχονται από την πίσω δεξιά καμπούρα βιρμανικής δρομάδας με 6 παιδιά. Εκτός βέβαια και αν ο φλώρος και εντελώς μετροσέξουαλ συνοδός-σπόνσοράς σου φοράει μανικετόκουμπα με χρυσές λεπτομέρειες στην άκρη, ασημένιες λεπτομέρειες στη μέση και ασήμαντες λεπτομέρειες στο άδειο του κεφάλι.
Γκρίνια ε; Και δεν έχω πάρει ακόμα φόρα. Ναι αυτό είναι απειλή. Κάθε άνοιξη τα ζώα αλλάζουν γούνα. Και τα δίποδα και εντελώς κατά σύμπτωση όρθια το ίδιο. Ειδικά με τις γούνες έχω μεγάλο πρόβλημα. Όποτε βλέπω κυρία με γούνα μου έρχονται διάφορες αντιδράσεις στο μυαλό, η καλύτερη από τις οποίες είναι να της πετάξω ένα φρεσκοσφαγμένο και γδαρμένο κουνέλι στη μάπα αλλά αυτό συναντά πρακτικές δυσκολίες γιατί που να βρίσκεις κουνέλι βραδυάτικα στη δεξίωση του πρέσβη της Ταζμανίας και μάλιστα πως να το βγάλεις μέσα από το φράκο. Δεν είμαι και ο ξανθός μάγος. Ίσως ο μελαχροινός αλλά δε *beep* ; Μια άλλη αντίδραση καλή θα ήταν να απαγάγουμε όλα τα σκυλάκια που συνήθως κουβαλάνε αυτές οι κυρίες μαζί τους, ως αξεσουάρ με τη γούνα και να τα γδάρουμε, να φτιάξουμε γουνάκια και να τους τα στείλουμε. Αυτό κολλάει στην σημαντική λεπτομέρεια ότι είμαστε φιλόζωοι και δεν κάνουμε τέτοια. Η καλύτερη ιδέα όλων είναι να ξυρίσουμε τις καούκες που έχουν αυτές οι κυρίες και να τις κάνουμε πουλοβεράκια για νεογέννητες φώκιες. Κάτω οι γούνες ! Κάτω οι κυρίες με τα φουσκωμένα μπλε-κόκκινα μαλλιά, την κυταρίττιδα στα βλέφαρα και τους καραφλούς κατσιασμένους συζύγους!
Χμμ σαν να έχω πάρει φόρα. Θα τους πάρει όλους η μπάλα σήμερα γιατί ξύπνησα συφιλιασμένος επειδή είχα τρομερή αϋπνία και κατάφερα να κλείσω τα μπιρμπιλωτά μου μάτια για ελάχιστες ώρες. Θα βρίσω και όλο αυτό τον γκλαμουροσυρφετό που παρελαύνει θέμε δε θέμε μπροστά στα μούτρα μας επί καθημερινής βάσης σε χαζοκούτι,εφημερίδες,έντυπα,ψυγεία της ΕΒΓΑ και σκουπιδοτενεκέδες ανακύκλωσης. Όλες αυτές τις τραγουδιάρες, υποτραγουδιάρες, ανθυποτραγουδιάρες, εθνικές σταρ, διεθνείς σταρ, ιντερνάσιοναλ σταλ, ιντεργκαλάκτικ περσόνες και ανθρώπους που πουλάνε την ψυχή τους για να βγούνε στο γυαλί. Αυτούς όλους που το πλέον σημαντικό που έχουν να δηλώσουν κάθε φορά είναι η μάρκα του άθλιου ρούχου τους και το όνομα αυτού που τις πηδάει / αυτής που πηδάνε. Το γιατί πρέπει να υπάρχουν αυτοί σχεδόν μου διαφεύγει, αλλά το ξαναθυμάμαι όποτε βλέπω το θλιβερό κοπάδι από πρόβατα στην εφηβεία που τους ακολουθεί ουρλιάζοντας και κραδαίνοντας κινητά των 450 ευρώνε που οι ακόμα πιο θύματα γονείς τους έτρεξαν να τους πάρουν για να μην αισθάνονται οι μούλοι τους κατώτεροι στο σχολείο.
Ανοίγω την τηλεόραση και ο εγκεφαλικός αυνανισμός που βλέπω ξεπερνάει κάθε όριο ηλιθιότητας. Μετά την έχουμε δεί έξυπνοι και τη λέμε και στους Αμερικάνους ότι είναι χαζοί. Σκατά στα μούτρα μας είμαστε αδέλφια μου αλήτες πουλιά. Έχουμε την κοινωνία που μας αξίζει. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Άσχετα αν είμαι πάνω από τον μέσο όρο εξυπνάδας, μόρφωσης, καλλιέργειας, έχω γυμνασμένους κοιλιακοί και τρικέφαλοι, είμαι 1.88, με βαθυγάλαζα μάτια και πυρόξανθα μαλλιά. Τι έλεγα, α ναι γκρίνιαζα επί παντός. Ναι γιατί OLA SKATA που λέει και ο Πανούσης που τώρα τελευταία έχει μάλλον την εντύπωση πως το κοινό του αποτελείται κυρίως από ανθρώπους που θέλουν να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής και του θυσανωτού μουσιού του για να τον δούν, εξ ου και τα χρεώνει στο Luna Dark. 75 ευρά το κρασί ανα δύο άτομα ρε αλήτρα; Ποιός είσαι;Είσοδος (1 ποτό) 20 ευρά; Τζιμάκο την είδες τη φτιάξη και βάλθηκες να τα κονομήσεις περισσότερο (όχι πως είσαι και κανάς φτωχομπινές, το ξέρουμε μωρέ αλλα οκ, τώρα το παράχεσες).
Όλο αυτό το ελεεινό τουρλουμπούκι που το χρειαζόμαστε όσο τα άλογα χρειάζονται μεγενθυντήρες ανδρισμού, μας το σερβίρουν σε σημείο κλύσματος επί καθημερινής βάσεως. Μέχρι να μας κάνουν εντελώς ζόμπι. Ζώα. Όχι πως δεν είμαστε ήδη, όταν κολλάμε με τα κωλοριάλιτι, τις κουτσομπολοεκπομπές και τη Γιουροβίζιον, ενώ τα οπίσθιά μας καίγονται αλλα οκ.
Πόσες φορές με έχουν κοιτάξει περίεργα που βλέπω τηλεόραση και αρχίζω και κατεβάζω κατάρες και καντήλια...Έχω να σας ενημερώσω πάντως ότι αυτά περί αρνητικής και θετικής ενέργειας και αύρας και λοιπά είναι παπαριές, γιατί αν ήταν αληθινά, πιστέψτε με, με τόσα που έχω πεί, θα είχαμε πολλούς νεκρούς στο χώρο της τηλεόρασης. Ειδικά από τις 2 μέχρι τις 6-7 στα ιδιωτικά κανάλια δεν θα είχαν κόσμο να βάλουν..
Φταίει και ο κόσμος, φταίει περισσότερο από όλους. Δεν θα αναγνώριζαν κάτι πραγματικά σωστό και ποιοτικό ακομα και αν ήταν ντυμένο ροζ, ανέβαινε στην τηλεόρασή τους και τραγούδαγε "η ποιοτική τηλεόραση επέστρεψε". Kάναμε και την ποιότητα πόρνη βέβαια και την παίρνουν οι πάντες ολούθε. Νεκρός οργανισμός η άτιμη, και οι δολοφόνοι της έχουν ορμήσει και της τρώνε τις σάρκες. (μλκ μου σαν μλ-κκε ακούγομαι τώρα ή μήπως λμ; ή μου κουκουε λου; ή λου κουκουε μου; ουφ τα μπερδεύω..)
Όχι πως είμαι κανας κουλτουριάρης, αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΙΑ, ΠΟΙΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ Ο Χ, ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΩΣΕ, ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΡΥΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΔΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ Η΄ΤΙΣ ΒΑΡΑΕΙ ΣΙΩΠΗΛΕΣ. Τελικά η σοβαρότητα στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς,είναι πια σαν τη βλενόρροια : Λίγοι την έχουν και όλοι τους αποφεύγουν

12 comments:

r1ddl3r said...

Ελα μωρε καθεσε και ασχολήσε με του καραγκιόζηδες... Μαλάκες ήταν, μαλάκες ειναι, καρα μαλάκες θα γίνουν. Τουλάχιστον μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ΖΩΑ που τους ακολουθούν και να την κάνουμε με ελαφρά απο το βεληνεκές δράσης τους.

Godot said...

Mazi sou 100%
epitelous ki allos griniazei epi tis ousias.
opws leei kai i koliti moy gia ola tayta, Die Die Die!!!

synexa!

aliel said...

Χαχαχαχα, άκου "διαπλανητικού βεληνεκούς"!! Χιχιχιχιχι!!!!

Chrisa said...

Χαχαχαχα!!! Χειροκροτώ! Είσαι απίστευτός!!! Πέστα μεγάλε!!!!

Depsorama said...

Ααααα! Εδώ θα τα χαλάσουμε!

Η μόδα και ειδικά haute couture είναι μορφή τέχνης για μένα! Φυσικά ο καθένας που κατευθύνεται από οτιδήποτε, και πες το media, μόδα, lifestyle, καλά να πάθει και κακό του κεφαλιού του. Δεν φταίνε όμως οι άμοιροι σχεδιαστές που η κάθε Ελληνίδα γκόμενα ξεχνάει πως τα γονίδια της την κάνουνε ένα και ζντουπ με τα χέρια στην ανάταση με ένα κώλο ναααααα (με το συμπάθιο) και πάει και μου φοράει βερμούδα και σανδάλι gladiator. Αποτροπιασμό μου προκαλεί το θέαμα, αλλά καλά να πάθει αφού δεν έχει μυαλό να σκεφτεί ΤΙ της πάει και ΤΙ οχι.

Η ερμηνεία και ο ασπασμός της τέχνης είναι το πρόβλημα , όχι η τέχνη αυτή καθαυτή!

Και μη ξαναπιάσεις στο στόμα σου τις γούνες. Όσο τρως ζωάκια και φοράς δερμάτινα μπουφάν, τόσο μπορώ εγώ να φοράω γούνες. Και οι δύο μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς αυτά. Δεν το κάνουμε όμως γιατί μας ευχαριστεί.

Οι δε αντιδράσεις του στιλ "σκοτώνουνε μωρά φώκιας" (this is illegal, get you facts right!) και πετάω κλούβια αυγά και σάπιες ντομάτες σ’αυτές που φορούν γούνα, τις θεωρώ ελαφρώς ρατσιστικές. Δεν καταπατάνε κανένα νόμο. Αυτό που κάνες εσύ είναι εκφοβισμός, harassment και δη παράνομο. Να βρουν νόμιμους τρόπους να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους. Πως θα σου φαινόταν αν όλοι οι vegetarian του κόσμου σε ντοματιάζανε που τρως κοψίδια; Οι αντικαπνιστές που κάνεις τσιγάρο; Οι ιατροί που με αυτό το lifestyle αυξάνεις γεωμετρικά τις πιθανότητες σου να πάθεις καρκίνο και επιβαρύνεις το ΕΣΥ;

Για να μην πιάσω στο στόμα μου τους ανεγκέφαλους και ηλίθιους που διαμαρτύρονται και για τη χρήση πειραματόζωων στην έρευνα.

(σόρυ, τα παίρνω στο κρανίο με κάτι τέτοια).
:-)))

ONOMATODOSIA said...

...και ο τζιμακος ,ανθρωπος ειναι ρε γαμωτο ,τι να κανει; με τ αλλα συμφωνω

Mantalena Parianos said...

χώσε...
Ξέρεις τι λένε για τη μόδα... Μόδα είναι κάτι που πεθαίνει κάθε μέρα. Όσο υπάρχουν άνθρωποι.

aliel said...

Σωστή η Δέσποινα αν και νομίζω ότι η διαφορά περί δερμάτινου & γούνας έγκειται στο πόσο σπάνιο είναι το ζώο από το οποίο προέρχεται (δερμάτινο μπορείς να βρεις και από κατσίκες, αγελάδες κλπ. που δε σπανίζουν όσο οι μικρές φώκιες).

Amelie έχεις απόλυτο δίκιο, όποτε θέλω κάτι που και καλά "δεν είναι της μόδας" δεν το βρίσκω με τί-πο-τα!!! Φέτος έψαχνα παντελόνι που να μην είναι σωλήνα. Ε, ρε παιδιά, δε βρήκα. Έψαχνα αναπαυτικές μπότες για περπάτημα, μου βγήκε το λάδι να βρω.
Γιατί δηλαδή, τις τσάντες Luis Vuitton τις έχετε δει; Όχι πείτε μου, δεν είναι χάλια;;; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι κουλ και τρέντι...

Derek said...

Τώρα εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό να σε ρωτήσω είναι το "τι τα παρακολουθεις αφού σε χαλάνε?"

Δεν θα προτιμούσες απλά να αγνοείς την ύπαρξη τους (και να γλίτωνες και τον εκνευρισμό)?

aoratos said...

Πές τα ρε Στεφ. Που το κάθε μυξιάρικο που βάζει πούτσα στον κώλο του απο τα 10 και νομίζει ότι κάτι κάνει, η κάθε ψώλα του κερατά που δεν γνωρίζει τίποτε άλλο στη ζωή της απο το να τσιμπουκώνει γέρους με φουσκωμένα πορτοφόλια και κάθε πουστάρα του ελέους παρελαύνουν κάθε μέρα απο το γαμώκουτο που λέγεται τηλεόραση.
Μας έχουν πρίξει τα παπάρια με τις Eurovision, τα Fame story και τα λοιπά τηλεσκουπίδια. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ.

aliel said...

Φίλτατε aorate, η τηλεόραση έχει ένα μαγικό κουμπάκι που λέει πάνω "on/off". Πάτα το το ρημάδι! Τι κάθεσαι και τα βλέπεις; Μας έχουν πρήξει με το αν έφαγε η Βίσση, αν έκλασε, αν έχεσε και όλα τα συναφή. Τώρα τελευταία ασχολούμαστε με το φουστάνι της που κάνει, λέει, 170.000 ευρώ (αν άκουσα καλά). Ρε με τόσα λεφτά ξέρεις πόσοι φυσιολογικοί άνθρωποι ντύνονται; Και αν κατάλαβα καλά από τα σχόλια, αυτό το γαμωφούστανο θα το πληρώσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες! Ρε δεν πα να... Στα διάλα

Stormrider said...

πωπω, μπορώ να πώ ότι αυτός ο χείμαρος μπινελικίων+καντυλιών ήταν ότι χρειαζόμουν για να συνεχίσω την μέρα μου, thanx!