Wednesday, September 26, 2007

Παρα τρίχα!!

Αν δεν ήμουν -σχετικά- ψύχραιμος και αν δεν είχα αντιδράσει -σχετικά- γρήγορα, αυτή τη στιγμή κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν σε σακουλίτσα, σε ασθενοφόρο, και καθ οδόν για κάποιο ψυγείο.
Βλέπετε, μαλακισμένο με φτιαγμένο Punto αποφάσισε να με προσπεράσει μαρσάροντας τρελλά, τη στιγμή που έκανα προσπέραση και ενώ είχε χώρο μεταξύ εμού και του διαζώματος, περίπου 50 εκατοστά. Έκοψα πανικόβλητος δεξιά για να αποφύγω τον εμβολισμό, και φρέναρα λίγο για να μην πέσω πάνω στον απο δεξιά που ήταν περίπου 1 1/2 χιλιοστό μπροστά μου, ξανάκανα αριστερά στο παρατσάκ (πρέπει να πέρασα τόσο κοντά απο τον παππού με το Jimny, που να είδε τη σκόνη στα γυαλιά μου.). Δυστυχώς ερχόταν και άλλος απο πίσω απο το μαλακισμένο με το Punto, και ευτυχώς πρόκαμα και να τον δω -ισα ίσα- οπότε ξανάκανα δεξιά, και ξαναπέρασα ξυστά από το μπρός μέρος του παππού. Αλλά τι να πρωτοκάνω ο μαύρος, δεν είμαι και ο Σουμάχερ. Ο απο πίσω αριστερά με έξυσε με τον καθρέφτη του. Φρικάραμε και οι δύο. Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα, και το κωλόπαιδο με το Punto εγινε άφαντο. Φοβήθηκα γαμώτο. Φοβήθηκα πολύ. Ακομα φοβάμαι.

9 comments:

Anonymous said...

malakia fash. pantws ta antanaklastika sou super. egw tha hmoun sta kyparisakia sthn thesh soy.

[Ma ti malakes oi perissoteroi pou exoun punto?]

Pastaflora said...

ακούγεται σαν τζεϊμισμποντική καταδίωξη... είναι αυτό που λένε η ζωή ξεπερνάει τη φαντασία. δεν λες καλά που γλίτωσες τα χειρότερα;;; (κι αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε με ... μπύρες!)

So_Far said...

Λοιπόν αυτοί με τα φτιαγμένα Punto είναι κατ' εξοχήν σφηνάκηδες του εγκλήματος. Με το δίκιο σου φοβάσαι ακόμα, δεν είναι παίξε γέλασε αυτά τα πράγματα.

Zaphod said...

!!!!

Τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλα....

πως πάει ρε μόρτη?
χαθηκαμαν!

love&kisses

Unknown said...

Αμ δεν ξέρουμε να οδηγούμε, αμ δεν βάζουμε μυαλό.

Ειδικά τα πολύστροφα μικρά είναι κινούμενοι δολοφόνοι estarian μου...

Wizard! said...

Εμπειρίες... Καλές ή κακές. Όλες έχουν λόγο ύπαρξης. Κράτα τη μέσα σου και κάποια μέρα ίσως βρεις τι θετικό βγήκε από αυτό :)

stellini said...

Πάλι καΐλα λεεεεε!! Πάλι καλά!!!

Ellie said...

Και πάλι καλά...!!!

Hades said...

Ενδιαφέρον... μου επιβεβαιώνεις κάποια στατιστικά που κρατάω εδώ και καιρό και όλα είναι του ιδίου καζανιού...
Πχ, πως αν θες να πας γρήγορα στην εθνική οδό αρκεί να πας στη λωρίδα-ντροπή που ουδείς τολμάει να οδηγήσει, δηλαδή τη δεξιά: αέρα τους περνάς όλους.
Ή το άλλο της νέας μόδας, της μεσαίας λωρίδας (μετά χελωνείου ταχύτητος κιόλας) προκειμένου να μποτιλιάρει όλο το σύμπαν πίσω σου (εξάλλου γιατί να πας πιο γρήγορα στη δουλειά σου).

Χμ, παρεμπιπτόντως, πριν μια βδομάδα ακριβώς γλίτωσα στο τσακ μετωπική (αμφιβάλλω αν θα έμενε έστω και το τασάκι του αυτοκινήτου). Οι ελληνικοί δρόμοι είναι δυστυχώς φαρ ουέστ. Κανονικά θα έπρεπε να δικάζονται για φόνο εκ προμελέτης όσοι προκαλούν ατυχήματα (και δεν κάων πλάκα). Άστα να πάνε...