Thursday, February 26, 2009

Σημειολογία

Προσεκλήθην πριν λίγο εκ του προσφιλούς πεφιλημένου πλόγκερ Polsemannen, εκ Σουηδίας ορμώμενου, γνωστού Βικίνγκεος, ξανθομπάμπουρα και ουχί μαυροκέφαλου, αψηλού, υπερήφανου κατοίκου της παρα θιν αλός πολιτείας Svengendrommoserlevossee (δεν έχω και σουηδικά φοντζ τώρα). Θα τον εσυμβούλευα βέβαια να μετακομίσει εις βουνόν διότι ως γνωστόν "εσύ σαι απο τη θάλασσα, εγώ από τα όρη, εις τα αψηλά οι σταυραϊτοί, στα χαμηλά οι φλώροι" . Τέλος πάντων. Με προσκάλεσε που λέτε να αναλύσω σημειολογικά το αβατάρι μου : Η αλήθεια πως η ανάλυση είναι κομματάκι δύσκολη και ενδεχομένως δυσνόητη. Το αβατάρι προφανώς είναι φωτοσοπιασμένη φωτογραφία της φατσέας μου. Δεν ενθυμούμαι τι φίλτρα έβαλα από πάνω, αλλά μου άρεσε που είχαν μαυρίσει οι γωνίες και που φαίνεται η ρυτίδα στο μάτι. Επίσης δε φαίνεται ότι έχω να πλύνω τα δόντια μου 32 χρόνια και τις μασχάλες μου από τότε που δυστυχώς εβαπτίσθηκα. Το αβατάρι έχει σκοπό να μεταδώκει έναν αγέρα χαλαρότητος. Μια ανεμελιά και μια διάθεση διακοπών. Φωτό τραβηγμένη όντως εις μεγάλα κέφια και μεγάλους έρωτες -πίνων τσιπουράκια στη Χώρα της Αμοργού, τσιπουράκια στο "Χύμα" του επικού Θοδωρή . Το χαμόγελο είναι και προϊόν κατάποσης αλκοολούχων, και προϊόν ερωτικής διαθέσεως και προϊόν καψούρας διότι μας ετράβον φωτό το αίσθημα το ισχυρό, και προϊόν καλοκαιρινών αστεϊσμών μετά μεζέως.
H καλοκαιρινή αύρα, η ξεγνοιασιά, το ρομαντικο απομεσήμερο στο ταβερνάκι, που η αλμύρα κολλάει στο δέρμα της και συ της ασπάζεσαι τους ώμους σκεπτόμενος τι θα γίνει αφτερ στο δωμάτιο..όλα αυτά τα υπέροχα μυστηριακά και ρομαντικά, ίσως κάπου από πίσω να παίζει και κανα τραγουδάκι κατάλληλο για διακοποβιντεάκι ασπρόμαυρο και με old film φιλτρο (όπως έλεγα προχτές , ένα τέτοιο κομμάτι είναι το Getting away with it all ή όπως αλλιώς λέγεται, δεν τους ακούω αυτούς γενικά, δεν ξέρω)...

Δια τούτον η σημειολογία του αβατάρεος είναι πολυσύνθετη :
Φαίνομαι ωραίος γκόμενος σε αυτή τη φωτογραφία. Ναι ξέρω, μέχρι τόσο ωραίος μπορώ να είμαι. Και όχι, δεν έχω σκεφτεί να αλλάξω μούτρα.
Εγκαλώ και εγώ όποιον ψήνεται γιατι έχω δουλειά, με πονάει το κωλοχέρι με τη δισκοπάθεια και θέλω να κάνω και κανα τσιγάρο

12 comments:

Sophia said...

Βλέπω τελικά, οι δίσκοι (όλων των συνομοταξιών και των κατατάξεων) παίζουν πολύ τελευταία!!!!
;-D

Stefanos said...

Ναι αλλά οι δίσκοι στον αυχένα δεν ειναι για πολλά παιχνίδια γαμώτο..

Sophia said...

Actually, για κανένα... Κολλάρο. Γενικά εμείς οι υπόλοιποι έχουμε δισκοφρένεια στους πιο κάτω.. Θα προτιμούσα φυσικά, αντί να μας απασχολούν αυτοί, να ασχολούμαστε με τους της μουσικής, τους φέροντες γεμάτα πιάτα, άντε και οι ιπτάμενοι!
;-D

Unknown said...

Ααααχα!
Γι' αυτό βρε δε φεύγει η μυρωδιά απ' το ίδρυμα;

Anonymous said...

Εντελώς, άσχετο σχόλιο, μα εντελώς όμως: σε παραδέχομαι, σε προσκυνώ. ΤΕΛΟΣ.

Ρε ξάδερφε, έχεις φοβερή γραφή... έχω διαβάσει δεν ξέρω και γω πόσα ποστ σου απανωτά... Δε μπαίνω συχνά, αλλά όταν μπαίνω.... ξεχνάω να βγω!

Φιλιά ρε!!

Tanila said...

Mά'στα
Ώστε είσαι εβραιομασόνος που ξεγυμνώνει σύνορα.

pølsemannen said...

Είσθε ένας ΈΛ-λην θεός!
(Γιου αρ έη Γκρηκ γκαντ).

Τώρα αφήστε τις αηδίες για τα αυχενικά και τις δισκοπάθειες και ζωστείτε τα φυσεκλίκια, γιατί οι Εβραιομασώνοι μας απειλούν όπως λέει και ο Χαοτικός ΕΛ από παν' !

Stefanos said...

Ξαδέρφη να σαι καλά ρε αλλά τα παραλές και λίγο :p
Eλληνα αδερφέ μου, άμα γίνει κανά ντου να δείς γέλια. Που θα φύγουν όλοι και θα το παίζουν εξορία στην Αγγλία (και μετά θα ρθουν να γίνουν υπουργοί και βουλευτές)και θα μείνουμε εμείς με τα G3 πάνω στον Υμηττό να το παίζουμε αντίσταση... :p
Τανιλα : Σιγά μην ξεγυμνώνω σύνορα. Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να ξεγυμνώσω.
Πόλζεμαννεννε : Σιγά μην είμαι και ο Σίνης ο Πιτυοκάμπτης. Είμαι ένας ταπεινός και καταφρονεμένος ρισέρτσερ που βγάζει τον επιούσιο ξημεροβραδιαζόμενος στα λάμπια. Και μετά πάει στα τσιπουράδικα και κάνει τον επιούσιο τσίπουρο.

Anonymous said...

Άσε σε λέω!!! Ξέρω γω!!! Με γλωσσολόγα μιλάς, φελόλογο ολκής, που στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει μόνο ζώδια, σε έμμετρο λόγο όμως!! :Ρ

Θα σε πω άλλη ώρα τις "αρετές" της γραφής σου, τώρα βαριέμαι, έχω να φτιάξω πράγματα για το ταξίδι, να προετοιμαστώ για τσι ρακές που θα πέσουν...!!!

Pastaflora said...

Ωραίος ως ΕΛ-λην, όπως σωστά παρατήρησε και ο φιλτατος Pols.

Anonymous said...

Το άσμα είναι το
"Getting away with it all messed up" των James και όχι δεν κάνω την έξυπνη αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για τα τσίπουρα και όλα τα συναφή μέρα που είναι...

Anonymous said...

Αγαπητε προφητη,

Δυο τεινα μπορουν να συμβαινουν:
H α,οτι δεν εχεις καμια αισθηση της ζωης και αγκαλιαζεις την παρανοια συσσωμος.
Η β,οτι εχεις τοσο βαθια αισθηση της ζωης,ωστε εχεις απωθησει απο τα σωθικα σου καθε σκοτεινο ενστικτο.
Και για του βρυκολακου το αληθες,
τα κοριτσια αγγαλιαζουν στο ακοσμα της συμφωνιας σου,ενω τα αγορια σε βλεπουν σαν πνευματικο τους πατερα.Προσωπικα δεν αρνουμαι οτι εχεις ταλεντο,ωστοσο σε καποιο αλλο φορουμ εκφραζεις εντονο φοβο για ενα παρανοικο μαθηματικο.
Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ
Τυχαινει να γνωριζω ενα μαθηματικο-ζομπι τεραστιων διαστασεων.Για του λογου το αληθες πηγαινει σε καποιο μεταλ-μπαρ στον Υμηττο.Αν ψυλιαζεσαι τι λεω,μιλω για το μπαρ του Ευτυχη.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ
Σκοπος σου ειναι να δειξεις σε αυτο το πλασμα κατι απο τη μαγεια της μουσικης.Επειδη βεβαια δεν "ακουει καλα",το περισσοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να καθυστερησεις το τελος του.Ισως ετσι καταπολεμησεις και τους φοβους σου για τους παρανοικους μαθηματικους,οι οποιοι θα επνιγαν κι εσενα αν δεν ηξερες πως να πλησιασεις την παρανοια.

ΥΓ:Αν το κατασκοτεινο ζομπι σε βρει ενδιαφερον,σημαινει οτι εχεις θετικο ψυχισμο.Αν ολοκληρωσεις την αποστολη σου,τοτε μπορουμε να οργανωσουμε οργιο στα τουρκοβουνια.το οποιο θα αφορα ολα τα "καλα" αγορια και τα "κακα" κοριτσια.(Η παραπανω ιστορια ειναι αληθινη.Φιλικα και να προσεχεις,dimoskon