Monday, February 23, 2009

P.R

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να κάνει τους άλλους γύρω του να σταματήσουν να τον θεωρούν ξεκωλιάρη βλάκα, φτηνό και σκουπίδι. Φυσικά όλες τους είναι λιγότερο στερεές από γλυπτό με σαντιγύ και εξίσου έξυπνες με ένα ματσάκι μπρόκολο (βρασμένο).
Έγινε προσφάτως κάτι το οποίο και με εξόργισε απίστευτα, με έκανε για 5 λεπτά να αισθανθώ τελείως κορόιδο και μαλάκας, και στεναχώρησε πολύ ένα κοντινο μου πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ως αμάθητος σε τέτοια χουνέρια, το πήρα πολύ περισσότερο σοβαρά από όσο ενδεχομένως θα έπρεπε, αλλά εξακολουθώ να επιμένω πως τέτοιοι άνθρωποι θα έπρεπε πραγματικά να απομονωθούν, να φυλακιστούν, να απαγορευτούν ως ύπαρξη ρε αδερφέ. Γιατί είναι από τις κύριες αιτίες της γενικότερης κατάντιας τριγύρω μας.
Όχι κοπελιά που "μετά πας σπίτι και κλαις γιατί είναι προσβλητικός μαζί σου", δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό. Και αν είχες αξιοπρέπεια και τσίπα, θα έκανες την ίδια δουλειά μεν, με άλλο αφεντικό δε. Αλλά επειδή γουστάρεις αυτό το χυδαίο τύπο και θες να γίνεις έτσι όταν μεγαλώσεις, κάθεσαι και ακούς τα σχολιανά σου κάθε μέρα, ξεφτιλίζεσαι σε όποιον σε ξέρει και κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο. Η αλήθεια είναι ότι θα μου πουν πολλοί τώρα, πως για να ανέβεις και να πετύχεις πρέπει να σκύψεις και λίγο το κεφάλι στο βλάκα που είναι από πάνω σου. Υπάρχουν βαθμίδες και εκεί όμως αδέρφια. Θα μπορούσατε να δουλεύετε κάθε μέρα με έναν άνθρωπο που σας ξεφτιλίζει ασύστολα δημοσίως; Με ποια πρόβλεψη; Του "σε 5 χρόνια θα έχω καλό βιογραφικό και θα μπορώ να απεξαρτηθώ από τον χυδαίο ξεκωλιάρη"; ΜΟΝΟ αυτός υπάρχει άραγε να "μάθεις" δίπλα του; Ή μήπως ΑΥΤΟ είναι ακριβώς που γουστάρεις να κάνεις, αυτή η καθημερινή φτήνια και ξεφτίλα, αυτή η καθημερινή λοβοτομή των "πελατών" που σε παρακολουθούν στη χυδαία εκπομπή σου; Εγώ ψηφίζω το δεύτερο. Είσαι το ίδιο χυδαία και τελευταία χαζοβιόλα που όταν στην ψιλολένε κάποιοι για το πως ανέχεσαι τέτοια κατάντια προσωπική και γενική, βάζεις την καλά προβαρισμένη λυπημένη φάτσα σου και λες οτι το ανέχεσαι γιατί τι να κάνεις, ανεργίες και τέτοια. Εγώ θα προσθέσω ότι ΣΧΕΔΟΝ καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός από δουλειές ανάλογες με τη δική σου. Θα σε προτιμούσα πιάτσα στη Βούκα. Θα ήσουν πιο τίμια
Άκουσα και το επιχείρημα με το P.R. Έωλο. Γιατί το P.R, σε αυτούς τους χώρους που δεν τους ξέρω και πολύ καλά να πω την αλήθεια, το μόνο που εξυπηρετεί είναι να επιπλέουν όλο και περισσότερο οι φελλοί και να βυθίζονται οι υπόλοιποι. Ένας ατέλειωτος χορός ψευτιάς και εκθαμβωτικών χαμόγελων σε τελειωμένες εκδηλώσεις με μάτσα μούτσου, τι κάνεις χρυσή μου και αχ καλέ χαθήκαμε. Ενώ όλοι βρίζουν τους πάντες, όλοι τα έχουν καλά με όλους και χαζογελάνε περιφέροντας τις μιζέριες τους και πασπαλίζοντάς τες με το "γκλάμουρ" της ανυπαρξίας τους. Ταπεινά μικρά στρασάκια που σβήνετε όταν σταματήσει να σας πατρονάρει ο γερο-κωλομπαράς που σας σπρώχνει τόσα χρόνια.
Για αυτό, μηδέν οίκτος. Τσακίστε τους. Φτύστε τους κατάμουτρα. Γυρίστε τους την πλάτη. Κλείστε τα ραδιόφωνά σας στους φελλούς. (Να ακούτε Αδιάβροχους όμως, είναι δικά μας παιδιά και δεν έχουν γυμνασμένους κοιλιακούς. Είναι έξυπνοι όμως :p). Κλείστε τις τηλεοράσεις σας στους ηλίθιους. Μην αγοράζετε τα ηλίθια περιοδικά των 45άρηδων βολεμένων κυριών που σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και σας λένε πως πρέπει να είστε για να θεωρείστε επιτυχημένοι και επιτυχημένες. Να πετύχετε μόνοι σας ρε, έχετε ανάγκη αυτούς τους χυδαίους να σας πουν πως θα ζήσετε; Αν ναι, είστε πιο τελειωμένοι από αυτούς, και όταν θα έρθουμε στα πράγματα θα πάτε και σεις εξορία στο Ιρκούτσκ, να κάνετε παρέα με τις αρκούδες και τους γιγάντιους αρουραίους. Αυτοί οι στρασαρισμένοι τύποι που πουλάνε παρακμή λάμπουν μόνο όσο τους κοιτάτε ρε. Εσείς τους φωτίζετε. Όταν γυρίζετε την πλάτη δεν υπάρχουν. Είναι μαριονέτες που σβήνουν μαζί με τους προβολείς που τους φωτίζουν.
Κρατήστε τους στο σκοτάδι και τσαλαπατήστε τους.
Α σιχτίρ πια..
Υ.Γ : Ναι αλλά Παρασκευή ανεβαίνω Θεσσαλονίκη.. Με Humma,Zaphod,Γιώργο(δεν τον ξέρετε, και χάνετε) συν γυναιξί και τέκνοις. Το νου σας!!!

46 comments:

Tanila said...

Ωραία, πες μας τώρα και τι ακριβώς έγινε, όλο το κίτρινο κουτσομπολιό.

Stefanos said...

Άμα επηρρέαζε μόνο εμένα, θα το λεγα. Δε θέλω να πάρω στο λαιμό μου κόσμο όμως.

Unknown said...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ρε estarian αλλά υπάρχει και μια αιτιοκρατικο΄τητα που κρύβεται πίσω από ορισμένες επιλογές.
Και κακά τα ψέματα, υπάρχουν και "αδύναμοι" άνθρωποι αλλά και αρκετές εκβιαστικές καταστάεις που δε σου αφήνουν περιθώρια επιλογής, εκτός και αν είσα αποφασισμένος να θυσιάσεις πολλά. Και συνήθως, όταν έχεις και άλλα στόματα να θρέψεις, οι θυσίες επιλέγονται δυσκολότερα...

Stefanos said...

Το καταννοώ απόλυτα αυτό ρε συ Darth, αλλά μερικές φορές, το καταλαβαίνεις και συ, ότι αυτές οι "υποχωρήσεις" δεν ειναι καν υποχωρήσεις, είναι στεγνές δικαιολογίες για να σε λυπηθούν και να μη σε πουν πολύ μαλάκα..
Και μακάρι να ήμασταν όλοι πρόθυμοι να θυσιάσουμε πολλά για να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας, αλλά πολλές φορές, καταλαβαίνω ότι δε γίνεται.
Ευτυχώς, χαίρομαι που προς το παρόν δεν έχει χρειαστεί να το κάνω. Και εύχομαι να μη χρειαστεί.
Αλλά αυτοί που οικιοθελώς "θυσιάζουν πολλά" για να γίνουν έτσι και όταν λέω έτσι, εννοώ φτηνιάρηδες κρετίνοι, να πάνε να κόψουν τα λαρύγγια τους. Είναι χειρότεροι από τους από πάνω τους..

Sophia said...

Χμ.. εμείς πάντως τα πιτσιρίκια τα μαθαίνουμε να ορθώνουνε το ανάστημά τους (και τα κοντά επίσης) και να μην μασάνε από τους λαμάκες που βρίσκονται γύρω μας. Και πατάσσουμε την ασυδοσία παντού και πάντα. Αλλά όπως βλέπεις γύρω σου, δεν έχουμε και πολύ μεγάλη επιτυχία... (Φέρτε μου ένα παστουρμαδοπιτάκι να πάρω θάρρος και δύναμη να συνεχίσω!!! Εχμ.. μάλλον 3-4 παστουρμαδοπιτάκια..). Αλλά είναι σκέτη θλίψη αυτό που συμβαίνει γύρω, και πολλές φορές νιώθεις σαν την μύγα που χτυπάει το τζάμι. Αλλά κάποιες φορές όμως, ΧΕΧΕΧΕ, τους τσακίζουμε...
;-D

offshore said...

Υπάρχει άνθρωπος ο οποίος να απολαμβάνει να τον χλευάζουν και να τον λοιδορούν; Δε νομίζω, ίσως το άτομο να παίρνει τόσο μεγάλο μισθό που να μη νοιάζεται. Τώρα θα μου πεις, έχει τιμή η αξιοπρέπεια, ουέλ, όλοι έχουμε την τιμή μας. Απλά κάποιοι είναι πιο ακριβοί/ πιο φτηνοί από τους άλλους.

Ellie said...

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσο και να προσπαθείς να μην αγγίξεις εσύ το σύστημα θα έρθει η φάση που θα σε αγγίξει αυτό, δεν την γλιτώνεις!!Αλλά όπως προείπα σε άλλο ποστ, αυτή είναι η Ελλάδα μας κι εμείς την φτιάξαμε έτσι...

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Aν & δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς παίχτηκε, στην ουσία συμφωνώ κι επαυξάνω! Αρνούμαι κατηγορηματικά να δεχθώ πως "φταίει το σύστημα", "φταίει η ανεργία", "τα στόματα που περιμένουν να ταΐσω/εις", κ.λ.π, Για μένα (& ξέρω πως θα φανώ απόλυτη μα αυτό πιστεύω πραγματικά) φταίει μονάχα η μειωμένη αυτοεκτίμηση/αυτοπεποίθηση όσων ποδοπατάνε με την ανοχή τους τον ίδιο τους τον εαυτό... Αυτό που λέει δλδ κι ο φίλος "καμηλιέρης" παραπάνω, πως οι άνθρωποι αυτοί είναι αδύναμοι. Δυστυχώς! Δεν είναι πως δεν έχουν αξιοπρέπεια, μονάχα πως δεν πιστεύουν στον εαυτό τους, στις ικανότητές τους, στις δυνάμεις τους να επιβιώσουν ή & να διαπρέψουν & σε μια άλλη δουλειά, σε ένα πιό αξιοκρατικό περιβάλλον. Μην είσαι όμως πολύ αυστηρός μαζί τους! Έχω γνωρίσει τέτοιο άτομο, ίσως & να τους έχουν τύχει όντως πολλά άσχημα μαζί σε φάση που ήταν ιδιαιτέρως ευάλωτοι κι αυτό να τους αλλοτρίωσε τόσο...
Σίγουρα μπορούν να αλλάξουν, αλλά πρέπει να το θέλουν & οι ίδιοι!

"...οι στρασαρισμένοι τύποι που πουλάνε παρακμή λάμπουν μόνο όσο τους κοιτάτε ρε. Εσείς τους φωτίζετε. Όταν γυρίζετε την πλάτη δεν υπάρχουν. Είναι μαριονέτες που σβήνουν μαζί με τους προβολείς που τους φωτίζουν." Tα είπες όλα εδώ!!!

Καλημέρες & να περάσεις πανέμορφα στα λημέρια μου την Παρασκευή!!! (Σε ζηλεύω που θα είσαι "πάνω")

Unknown said...

Επειδή το πήγες αλλού Ηλιαχτίδα, ο καμηλιέρης δεν αποδέχεται κανενός είδους συλλογική ευθύνη και θεωρεί πως το "φταίμε όλοι" είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει υιοθετηθεί ποτέ από την κοινωνία και αποτελεί και τον κυριότερο λόγο για τον οποίο δεν διορθώνεται τίποτε.
Υπαίτιοι υπάρχουν, είναι συγκεκριμένοι και αναγνωρίζονται με βάση τη λογική που διέπει τον άξονα αίτιου-αιτιατού-αποτελέσματος.
Όσο θα μένουμε στην επίρριψη ευθυνών στο αιτιατό, ή ακόμα και στο αποτέλεσμα, αλλά όχι στο πρωτεύον αίτιο, θα είμαστε καταδικασμένοι μια ζωή να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.

Sophia said...

Το θέμα μας είναι να μην επιτρέπουμε να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άλλοι βρίσκουν και κάνουν. Ευτυχώς, εδώ που είμαι, έχουμε αυτήν την δυνατότητα και την υποστήριξη των κεκτημένων και των δικαιωμάτων μας από πολλούς, αλλά άμα ο άλλος είναι μπουγάτσα (και από ό,τι βλέπω γύρω μου, δεν είναι τις περισσότερες φορές λόγω προσωπικών προβλημάτων αλλά λόγω μπουγατσαδίασης) τι να κάνεις πια... Και αυτό εγώ το θεωρώ χειρότερη ανευθυνότητα.

Stefanos said...

Βασικά πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα..
Ρόπαλο!

Unknown said...

Επειδή το ρόπαλο συνδυάζεται με μαλλιά και φωλιά, εγώ λέω να πάρουμε πέτρες ;)

Sophia said...

Εγώ έχω μια καλύτερη και διασκεδαστικότερη πρόταση που είναι και πολύ οικολογική και είναι στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρισης..
;-Ρ

Stefanos said...

Θάψιμο σε μαλακή τύρφη;

Sophia said...

ΑΧΑ!!!! Κοίτα, άμα μετά μου δώσετε κι εμένα ένα Nobel λογοτεχνίας για τα ποιήματα που θα γράψω about the bog people, να το συζητήσουμε!!! (Χμ.. Aarhus,θα το κάνουμε εδώ πέρα!! Πάντως, έναν νεολιθικό προσανατολισμό, βλέπω τον έχετε ελαφρώς!)
;-P

Unknown said...

Θα πετάξουμε και σπίρτο μετά;

Stefanos said...

Σιγά μην κάνουμε και άσκοπα έξοδα να χαλάμε σπίρτα για τέτοια τόφφια. Δεν έχουμε τη χρηματοδότηση της Ιεράς Εξέτασης εμείς! :p

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...
This comment has been removed by the author.
ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said...

Mα κύριε Καμηλιέρη μας, αυτό ακριβώς είπα κι εγώ: πως "αρνούμαι κατηγορηματικά να δεχθώ πως "φταίει το σύστημα", ..." & συμπληρώνω πως σαφέστατα & για τη δική μου κρίση & άποψη η ευθύνη είναι καθαρά ατομική! Μάλιστα αποδίδω τη στάση & την τόση ανοχή τέτοιων ανθρώπων στη χαμηλή τους αυτοεκτίμηση κι εδώ ακριβώς είναι που λέω πως συμφωνώ μαζί σου όταν λες παραπάνω πως υπάρχουν & "αδύναμοι" άνθρωποι. Μήπως με παρεξήγησες;
Ωστόσο, ξαναλέω πως όσο κι αν με κουράζουν ή μου τη δίνουν εμένα προσωπικά τέτοια άτομα, δεν μπορώ πάντως να μην τους δίνω & μια 2η ευκαιρία. Γιατί απλά ίσως χρειάζονται μια ώθηση (από μένα, εσένα, τον Προφήτη μας!) για να ...ξεβαλτώσουν!
Τα φιλιά μου σε όλη την παρέα!

Stefanos said...

Ναι, μια ώθηση. Στον Καιάδα

pølsemannen said...

Ρεσέ το βρασμένο μπρόκολο έχει χαμηλότερο άει κιου από το ωμό;

Τσ, τσ, τσ...

Αυτό περί αξιοπρέπειας και των συμβιβασμών και υποχωρήσεων που πρέπει κανείς ενδεχομένως να κάνει λόγω βιοποριστικής ανάγκης, είναι πολύ μεγάλο θέμα...

Αλλά το να γράψεις στα έτσι σου τον κάθε καικαλαγκλαμουράτο μουμουεδάκια που νομίζει ότι του πέφτει λόγος στο πως θα ζήσεις, είναι Ιερά +Υποχρέωcιc+

Pastaflora said...

Κι ο μπαγλαμάς που την προσβάλλει; Δεν αξίζει γιαούρτωμα;;; Μια πατάτα στην εξάτμιση ίσως; Καθαρκτικό στο πρωινό καφεδάκι;;; Σαντουιτσάκι με σαλμονέλα;Ε;;

patsiouri said...

Ανατρίχιασα.
Προσωπικά, δε θέλησα ποτέ να "ανέβω". Ειδικά ση δουλειά μου.
Μου αρκεί το να μπορεί να με ζήσει που δυστυχώς ούτε αυτό μπορεί.
Στα πολύ δύσκολα όμως, συμφωνώ μαζι σου.
Χίλιες φορές καθαρίστρια.
Εγώ, τα σκαλοπάτια μου, τ'απορρυπαντικά μου και το κεφάλι μου ήσυχο...

Tanila said...

Ti θα γίνει με τα παστουρμαδοπιτάκια, τις μπουγάτσες, τα μπρόκολα και τα σάντουιτς εδώ μέσα;
Ασιχτιρ πειναω

Sophia said...

Και τα σουβλάκια? Μην ξεχνάμε τα σουβλάκια.....
;-D

Stefanos said...

Θα σας κάνω Live αναμετάδοση απο Θεσσαλονίκη όπου ντυμένος κάτι χυδαίο θα τσακίζω φοντύ του διαβόλου,μπάντζο σαγανάκι,σαγανάκι "θάλασσα", αρνάκια τρανσέξουαλ, τσιρολακέρδες, τσίπουρα και άλλα καλά.. :D
Προς το παρόν πονάω εξαιρετικά και λέω να πάω μια βόλτα στο ΓΝΑ να μου σκάσουν καμια ενεσούλα και να κλείσω θεραπείες...

Stefanos said...

Πατσιούρι,να σου πώ κάτι, εγώ θέλω πχ να "ανέβω". Αν δουλεύω όπως δουλεύω τώρα κλπ κλπ κλπ κλπ , ναι περιμένω να ανέβω με το πέρασμα του χρόνου. Αλλά όχι και να γίνω το εργασιακό πουτανάκι της κάθε χυδαίας τελειωμένης παλιαδερφής που βγάζει κόμπλεξ κατωτερότητας στους συνεργάτες του. Άλλο να δουλεύεις με λοβοτομημένους χαζούς και να ακούς μαλακίες όλη μέρα, και άλλο να δουλεύεις με αυτά τα κατακάθια του σύμπαντος. (Και προπάντων, να το υποστηρίζεις και να το υπερασπίζεσαι - εκεί κατάρα και μήνυση) Αυτό που λες, σκάλες και πάλι σκάλες.

Anonymous said...

Πολύ αυστηρό σας βλέπω σήμερα. Αν και δεν γνωρίζουμε όλες τις "ανατριχιαστικές" λεπτομέρειες, συμφωνώ μαζί σας σε μερικά σημεία. Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν και εργαζόμενοι που βαράνε αναγκαστικά τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί έχουν υποχρεώσεις πίσω τους. Τέτοιες που τους στερούν την πολυτέλεια της "αυτοδιάθεσης"... Όμως στην προκειμένη περίπτωση, επειδή εσείς γνωρίζετε τις λεπτομέρειες, ίσως κρίνετε ορθώς.
Καλημέρα.

Stefanos said...

Καλημέρα Μπινελικομιζτρεζ.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ειδικά της χαζοβιόλας και του αφεντικού της, ξέρω τι λέω. Δεν είναι λόγω υποχρεώσεων και "έχω να θρέψω τα 16 μπάσταρδα που μου κανε ο Μπογκοντόνγκο, ο Σομαλός ναύκληρος και με παράτησε".. είναι... κάψιμο..

Anonymous said...

Εάν πρόκειται για κάψιμο καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτησή σας και συμφωνώ.

Stefanos said...

Να σου πω, ο πληθυντικός από που προέκυψε; σέβεσαι τα χρόνια μου , τα άσπρα μου μαλλιά, τα γαλόνια μου, την καρέκλα μου; :p :p

Εύα said...

κυριε,κυριε,να πω κι εγω κατι;(χερακι υψωμενο στο βαθος της αιθουσας,τελευταιο θρανιο παντα)
Λογω προτερου ατιμου βιου την εχω κανει ηδη απο 2 δουλειες για τους λογους που αναφερατε και χωρις να εχω οικονομικη εξασφαλιση,μονη σε μια αγνωστη για μενα πολη,χωρις φιλους,χωρις δεκαρα περαν του ενος ευρου,σε μεγαλα κεφια τρωγαμαν τυροπιτα και ουχι μπουγατσα αλμυρη διο ητο ακριβοτερα.ετοιμαζομαι να την κανω εκ νεου απο την τριτη για τους λογους που αναφερατε.
δεν ειναι δυνατον να εχει το μοναδικο"μαγαζι"που δουλευει σε τουτη την πολη και να μου φερεται ως ηλιθια ξανθια-ξανθια ειμαι,αλλα οταν φερνω πελατες και συντηρω λογαριασμους οι οποιοι εξοφλουνται αμεσα,τοτε...ανακρουστε πρυμναν που λενε κι οι καπεταναιοι γιατι θα γινει της κοινης γυναικος το κιγκλιδωμα εδω μεσα!
Προφητα,να ετοιμασω το τιμητικο αγημα δια την αφιξην σας;

Anonymous said...

Γιατί, έχετε άσπρα μαλλιά; Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο και η καρέκλα σας με αφήνει παγερά αδιάφορη (γέλια). Νομίζω ότι είναι απλά πληθυντικός ευπρέπειας γιατί το έχω παραχέσει με τα Μπινελίκια στο blog μου... Υποθέτω, πως προσπαθώ να αποδείξω πως παρά τα γαμώσταυρα, έχω κατά βάθος τρόπους. Κατά πολύ βάθος όμως...

Tanila said...

Πσιτ, Μπινελικομαντάμ, έχει κοιλάρα, μπορείς να σεβαστείς αυτήν.

Anonymous said...

Tanila > Η κοιλιά προέρχεται από μπύρες και παϊδακια; Αν ναι τη σέβομαι.
Τα σέβη μου.

Stefanos said...

ΚοιλΑΡΑ δεν είναι, αλλά ναι, προέρχεται από μπύρες, παϊδάκια, τσίπουρα, ρακές, κεμπάπ, κοντοσούβλια κλπ κλπ..

Sophia said...

ΑΡΑ, επενδύεις στον εαυτό σου, και η επένδυση έχει αποτέλεσμα!!! Σωστό!!! (Πιάσε 5 κοντοσούβλια με τις ανάλογες ρακές...)
;-D

Stefanos said...

Αυτή την εβδομάδα δίαιτα.(καλά οκ, προχτές τσάκιζα μεξικάνικο και χτες πίτσα -έφτιαξα ένα βεζούβιο, μέχρι και στο ζυμάρι έβαλα μπούκοβο..-). Αλλά το πρωί πορτοκαλαδίτσα και κουάκερ.. :P
Αύριο όμως θα γίνει σφαγή πάνω.. :D
Θα αναστενάξουν τα σαγανάκια..

Sophia said...

Λοιπόν, τώρα που είπες βεζούβιο, έχω φτιάξει έναν πελτέ καυτερής πιπεριάς που νομίζω μπορεί κάλλιστα να χρησιμεύσει στον Παλαιοκώστα όταν οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέπουν την χρήση εναέριων μέσων!!
;-D

Unknown said...

Μήπως (λέω εγώ...) το να βάζεις μπούκοβο στο ζυμάρι είναι λίγο υπερβολή;

Ή ήθελες να παρακάμψεις το πρόβλημα της χρηματοδότησης από την ιερά εξέταση;

pølsemannen said...

Πολλάς παρεκτροπάς βλέπω, Μεξικάνικα, κοιλιές, ΣαΛΛΛΛονικιώτικα, Ισπανικά, Αράβικα, Γιουγκοσλάβικα...

Καλείσθε να προσέλθετε στο υπουργείο Αγάπης ίνα αιτιολογήσετε την σημειολογίαν του αιρετικού σας άβαταρ!

Stefanos said...

Ναι το μπούκοβο στο ζυμάρι ήταν λίγο υπερβολή. Αλλά δεν ήταν άσχημο ρε παιδί μου, απλά.. πρωτότυπο..
Πολσε έρκομαι :D

Παναγιώτης Λιάκος said...

Δεν γνωρίζω φίλε θεράποντα του Μέγα Σουβλακέα την συγκεκριμένη περίπτωση. Την κατανοώ, ωστόσο. Ανά 10 νανοσεκόντ προκύπτει κάτι ανάλογο όχι μόνο στα ΜουΜουΈ αλλά σε ολόκληρο το γνωστό τρισδιάστατο σύμπαν. Όπου υπάρχει σχέση εξουσιαστή εξουσιαζομένου συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει έως το τέλος των Καιρών. Μόνον εμείς οι Χριστιανοί αινούμε ως δούλοι τον αυθέντη μας Κύριο, στον οποίον σημειωτέον δεν κόβουμε μπλοκάκι ούτε μας έβαλε ποτέ στο μισθολόγιο.
Ωστόσο, αν και Χριστιανός, πάντοτε σε τέτοιες υποθέσεις έρχεται στο νου μου το Μαρξικό: "το όπλο της κριτικής δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κριτική των όπλων".
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η δυναμική οδός είτε η υπόσχεση ακολούθησής της υπερβαίνει σε χάρη, πειθώ και αποτελεσματικότητα ακόμη και το πλέον ραφιναρισμένο επιχείρημα του Διαφωτισμού ή και τα όποια "όπλα" του Καπιταλισμού (απολύσεις, ανεργία ετσετερά).
Υπ' όψιν ότι η προαναφερθείσα συνταγή είναι αλάνθαστος όταν υιοθετείται προς εφαρμογήν εις τις κάρες των σκωλήκων της μέλανος γαίας όπως οι μικροπρεπείς τυπάδες που κάνουν κατάχρηση εξουσίας.
Όσοι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να μειώνουν συνανθρώπους τους είναι οι θρασυδειλωδέστεροι των δειλών και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Το μπιχεβιορικό τους μοντέλο είναι το εν Τρούμπα Πειραιώς λεχθέν "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".
Κοντολογίς, του σεμί ντερβίση δεν του σπρεχάρεις δυο-τρία φωνήεντα;
Άλλη μέθοδος την οποία δεν συνιστώ αλλά ενδέχεται αθέλητά μου να έχω εφαρμόσει (με εντυπωσιακά αποτελέσματα) είναι κατά τι μεταφυσική:
Απόλυτη συγκέντρωση νοητική με στόχο το εν λόγω άτομο και βομβαρδισμός του αιθέρος με αρνητικές σκέψεις και προαιρέσεις.
Εκτόνωση ολόκληρου του εσωτερικού αρνητικού φορτίου του παρενοχλούμενου θύματος με υποδοχέα της σκοτεινής ενέργειας το άχρηστο ον που βαραίνει την Γη.
Επειδή, όμως, τούτο εισέρχεται στα νεφελώδη πεδία της μαγγανείας και της μαγείας δεν το συνιστώ.
Αυτά σημειώνω και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα στον τυραννίσκο διότι να το ξεύρετε όλοι αδέλφια: Τα δανεικά απ' τον διάβολο έχουν ασύμφορο επιτόκιο.

Παναγιώτης Λιάκος said...

Δεν γνωρίζω φίλε θεράποντα του Μέγα Σουβλακέα την συγκεκριμένη περίπτωση. Την κατανοώ, ωστόσο. Ανά 10 νανοσεκόντ προκύπτει κάτι ανάλογο όχι μόνο στα ΜουΜουΈ αλλά σε ολόκληρο το γνωστό τρισδιάστατο σύμπαν. Όπου υπάρχει σχέση εξουσιαστή εξουσιαζομένου συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει έως το τέλος των Καιρών. Μόνον εμείς οι Χριστιανοί αινούμε ως δούλοι τον αυθέντη μας Κύριο, στον οποίον σημειωτέον δεν κόβουμε μπλοκάκι ούτε μας έβαλε ποτέ στο μισθολόγιο.
Ωστόσο, αν και Χριστιανός, πάντοτε σε τέτοιες υποθέσεις έρχεται στο νου μου το Μαρξικό: "το όπλο της κριτικής δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κριτική των όπλων".
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η δυναμική οδός είτε η υπόσχεση ακολούθησής της υπερβαίνει σε χάρη, πειθώ και αποτελεσματικότητα ακόμη και το πλέον ραφιναρισμένο επιχείρημα του Διαφωτισμού ή και τα όποια "όπλα" του Καπιταλισμού (απολύσεις, ανεργία ετσετερά).
Υπ' όψιν ότι η προαναφερθείσα συνταγή είναι αλάνθαστος όταν υιοθετείται προς εφαρμογήν εις τις κάρες των σκωλήκων της μέλανος γαίας όπως οι μικροπρεπείς τυπάδες που κάνουν κατάχρηση εξουσίας.
Όσοι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να μειώνουν συνανθρώπους τους είναι οι θρασυδειλωδέστεροι των δειλών και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Το μπιχεβιορικό τους μοντέλο είναι το εν Τρούμπα Πειραιώς λεχθέν "μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι".
Κοντολογίς, του σεμί ντερβίση δεν του σπρεχάρεις δυο-τρία φωνήεντα;
Άλλη μέθοδος την οποία δεν συνιστώ αλλά ενδέχεται αθέλητά μου να έχω εφαρμόσει (με εντυπωσιακά αποτελέσματα) είναι κατά τι μεταφυσική:
Απόλυτη συγκέντρωση νοητική με στόχο το εν λόγω άτομο και βομβαρδισμός του αιθέρος με αρνητικές σκέψεις και προαιρέσεις.
Εκτόνωση ολόκληρου του εσωτερικού αρνητικού φορτίου του παρενοχλούμενου θύματος με υποδοχέα της σκοτεινής ενέργειας το άχρηστο ον που βαραίνει την Γη.
Επειδή, όμως, τούτο εισέρχεται στα νεφελώδη πεδία της μαγγανείας και της μαγείας δεν το συνιστώ.
Αυτά σημειώνω και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα στον τυραννίσκο διότι να το ξεύρετε όλοι αδέλφια: Τα δανεικά απ' τον διάβολο έχουν ασύμφορο επιτόκιο.

Stefanos said...

Αδιαβρόχαρε, θα μπορούσα να σου πω ποιον παλιοπ.. εννοώ και τον ξέρεις στάνταρ, αλλά θα κρατήσω απόλυτη εχεμύθεια.
Γιατί σε λίγο καιρό που ή θα του σπάσουν τυχαία τα γόνατα ή θα του κάψουν το κωλοαυτοκίνητο, δε θέλω να έχω καρφωθεί εξ ορισμού..
Τα μεταφυσικά και τα χριστιανικά δεν τα πιστεύω. Όλα εδώ πληρώνονται, και εμείς είμαστε οι εισπράκτορες..
δε θα βρω ευκαιρία, θα του κάνω χουνέρι..

Dimosthenis said...

Αγαπητε προφητη,
οι αντιφασεις που περιγραφεις,απλα διαμορφωνουν το εν λογω συστημα.
Κατα βαση η Ελλαδα ειναι η Αμερικη του 1955 κατα προσεγγιση.Με αλλα λογια κι εσυ και γω,εχουμε παγιδευτει στο χωροχρονο.Το αεροπλανο ειναι το ματζικ μπας και ουτω καθεξης.Ομως με βαση την αρχη της βελτιωσης,ολη η προοικονομια σου θα παρει μορφη σε βαθος χρονου.
Φιλικα,καποιος Δημοσθενης