Thursday, June 04, 2009

Σχολιαζμόζ εμπιγκαιρόντηταζ

Νομίζω ότι σήμερα έχω όρεξη να γράψω δελτίο ειδήσεων λέμε. Αλλά με πράγματα που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι και κανα δυό βδομάδεζ πίσω. Είναι πολλά τα χαζά Άρη και δεν κρατιέμαι ωρέ..
Αεροπλάνο έπεσε στον Ατλαντικό : Κεραυνός λένε οι γνωστοί ιπτάμενοι πλοηγοί δημοσιογράφοι και ειδικοί επί του θέματος πανελίστες : Ο κηπουρός του καναλιού, ο βοηθός χειριστού ζαμπονοκόφτη της καντίνας, ένας ανθυπομούτσος πιρόγας και ένας παρασκευαστής οδοντογλυφίδων για αριστερόχειρες. Κανένας από αυτούς δεν έχει παρατηρήσει ότι το αεροπλάνο με το που απογειωθεί παίρνει την ανιούσα (αρχίζει να ανεβαίνει στα αψηλά δηλαδή) και μέσα σε ένα 5λεπτο είναι πάνω από τα σύννεφα. Δεν έχει ποτέ παρατηρηθεί κεραυνός πάνω από τα σύννεφα γιατί δεν έχει που να πάει βασικά. Ξέρετε αγαπητοί τηλεπαντογνώστες, για να πέσει κεραυνός χρειάζεται ένα έδαφος για γείωση και ένα σύννεφο. ΠΑΝΩ από το σύννεφο, γείωση δεν υπάρχει. Χοντρικά τα λέμε αυτά τώρα ε..Το αεροπλάνο ΔΕΝ έπεσε από κεραυνό γιατί την ώρα που έπεσε ήταν πάνω από τα σύννεφα. Τώρα αν θα δικαιολογηθείτε και θα μου πείτε ότι "ναι αλλά δε μπορεί να έπαθε μια βλάβη, να χαμήλωσε, να κατέβηκε και να το χτύπησε κεραυνός μέσα στα σύννεφα" θα σας απαντήσω α. ότι τα αεροπλάνα έχουν αντικεραυνική προστασία, αλλιώς θα χάναμε καμιά 50αριά κάθε χρόνο β. ότι άμα ήταν τόσο γκαντέμηδες που να πέφτουν και να τους έπεσε και κεραυνός, ε τι να πω, μπορεί να τους έπεσε και κανα πιάνο στο κεφάλι, να τρακάρανε με ιπτάμενες αγελάδες και να τους έριξε το breath weapon του ένας μεγάλος μαύρος δράκος και μάλιστα ancient wyrm.
UPDATE μετά από υπόδειξη του Ανώνυμου στα σχόλια : Η παράγραφος αυτή γράφτηκε επειδή θυμόμουν πως τα CB (Cumulonimbus - σύννεφα καταιγίδας) φτάνουν μάξιμουμ μέχρι τα 30000 πόδια, δηλαδή τα 10 χιλιόμετρα ύψος. Οπότε υπολόγισα πως συναρτήσει απόστασης από σημείο απογείωσης και μέγιστου ύψους αεροπλάνου σε υπερατλαντικά ταξίδια, το αεροπλανο θα είχε κατά πολύ ξεπεράσει το εν λόγω ύψος, άρα θα πέταγε πάνω από οποιαδήποτε καταιγίδα. Όμως, δεν ήξερα πως στους τροπικούς τα CB φτάνουν μέχρι τα 18 χλμ ύψος, οπότε και η πιθανότητα να πέταγε εντός καταιγίδας παίζει. Αυτό δεν αλλάζει όμως το γεγονός πως τα αεροπλάνα δε μασάνε από κεραυνούς. Η παράγραφος δε σβήνεται, γιατί τις μαλακίες μας δεν τις καλύπτουμε ούτε τις δικαιολογούμε με χαζομάρες. Θενκς ανώνυμε.
Πορτιέρηδες μεροκαματιάρηδες . Συγχαρητήρια στα παλλικάρια που έκαναν μήνυση σε και μπουζουριάσανε τα γοριλλάκια της πόρτας κάποιου κυριλλέ κέντρου, φαντάζομαι από αυτά που πάνε οι τρέντουλες με τις ψηλομύτες γλάστρες τους για να κάνουν κόκα και να δείξουν τις νέες ζάντες της Πόρσε. Οι ΚΔΟΑ της πόρτας (Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Άγνοια) ακολούθησαν την κλασσική τακτική του ψευτονταή του σχολείου -τον ξέρετε, τον ξέρατε, είχατε και εσείς έναν στην τάξη σας- που μόνο όταν έχει να κάνει με παιδάκια με τα μισά του κιλά και το μισό του ύψος έχει το ύφος αρχιστράτηγου, ήρωα πολέμου και Τσάρου πασσών των Ρωσσιών. Όταν όμως φάει την πρώτη στράκα από κανάν άλλον, αρχίζει να μυξοκλαίγεται ότι η ζωή είναι άδικη, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι δε φταίει αυτός.Έτσι και οι γκλαμουράτοι κοστουμαρισμένοι αυστραλοπήθικοι που πουλάνε καντάρια μαγκιάς και ανωτερότητας στους πελατάκους... Εκτός βεβαια αν παραείναι φραγκάτοι - μεταβαλλόμενοι έτσι σε τσανακογλείφτρες και αρχίζουν τα "Περάστε μανδάμ/ τι ωραία η βιζόν σας/μα φυσικά κύριε Τομπαίρνογλου/χαχαχα πως τα λέτε,τι χιούμορ/ Έκτακτη η γραβατούλα σας σήμερα, και η κυρία σας λάμπει (σαν ταβέρνα σε παραλία). Η μαγκιά χαρίζεται με χαρακτηριστική ευκολία. Όταν όμως σκάει ο σωστός ο πελατάκος και τους μπουζουριάζουν στην ψειρού, μεταβάλλονται αυτόματα σε κακομοιρέους μεροκαματιάρηδες και "φταίει το αφεντικό". Πρέπει να είσαι πολύ χαζός για να το πιστέψεις αυτό. Δούλευε λέει και ο γιός του Ανδρουλάκη εκεί πέρα για το χαρτζηλίκι του. Δε λέω, μπράβο που δεν τον βόλεψε ο μπαμπάς σε καμιά οργάνωση, σε κανά δημόσιο οργανισμό, αλλά γαμώ τις αριστερές καταβολές μου μέσα.. ΜΠΡΑΒΟΣ; Πορτιέρης; μα έλεος δηλαδή. Πήγαινε και πούλα κουλούρια ρε αδερφέ.. όχι μπράβος.. πήγαινε οικοδομή! Α μα πιά. Πάντως έτσι, μην ανέχεστε την πόρτα και μην πηγαίνετε στα κωλομάγαζα με πόρτα. (Μια φορά το 96 είχα φάει. Βλέπετε οι μακρυμάλληδες είναι πιθανοί δολοφόνοι απο ό,τι φαίνεται. Άσχετα αν όλα αυτά τα βόδια είναι φαλακρά και έχουν και κανα κουμπούρι κρυμμένο). Σιχτίρια..
Τιμές σε παραλίες . Συμπολιτόνια μου. Γκρινιάζετε για τις τιμές στις παραλίες. Είναι ακριβά. Είναι πανάκριβα. Άμα έχεις δυό παιδάκια, γυναίκα, πεθερικά και γκόμενα, θέλεις 250 ευρώ για να μπεις στην παραλία και άλλα 800 για να βγεις. Καταλαβαίνω, είναι ζόρικα. Σφιχτά τα πράγματα. Γουστάρεις τη χλιδάρα σου όμως παλιοκουφαλίτσα ε; Θες να πας στην ξαπλωστράρα σου, με την ομπρελλάρα σου, να πιείς τον φραποφρεντοτσίνο με τις 17 ζαχαρίτσες σου, να ξύσεις το παπαράτσι σου ηδονικά και να χαζεύεις κωλαράκια με στρινγκάκια. Ναι ξέρω και εγώ το κάνω. Ειδικά το τελευταίο, αλλά με φραπέ. Ναι αλλά εγώ δεν πάω σε παραλία που τα σκας. Εσύ γιατί πας; Γιατί γκρινιάζεις μεν, αλλά θες να πουλήσεις τη μουράκλα σου ότι πήγες να ουμ στη Βάρκιζα και ήσουν όλη μέρα με τις Πινακολάδες σου, τα σφηνάκια κουέρβο και είχες λαδωθεί σαν τον κολλιό και γυάλιζε το άτριχο το στέρνο, ε Μιστόκλα μου; Ενώ εμείς οι μαλάκες, πάμε σε παραλία που δεν έχει είσοδο, είναι πιο καθαρή από τα ουρητήρια που στιβάζεστε ενάμιση εκατομμύριο τρέντουλες -γιατί μη γελιέστε, μπορεί το μαγιό σου να ναι πράντα, αλλά αυτά που ρίχνεις στη θάλασσα εσύ και οι τρεις χιλιάδες μπακαλιαρόφατσες τριγύρω σου, πάλι κακό κάνουσι. Σας έχω τη λύση λοιπόν, η οποία έχει και δυό σκέλη για ποικιλία : 1. Μην πηγαίνετε σε παραλίες με είσοδο (ουαου, πραγματικά ίδρωσα για να το σκεφτώ) 2. Πηγαίνετε σε παραλίες με είσοδο αλλά σταματήστε να γκρινιάζετε γιατί κανείς δε σας βάζει το πιστόλι στα καλαμπαλίκια σας.
Α και κάτι τελευταίο, όταν πηγαίνετε σε παραλία χωρίς είσοδο, μην αφήνετε πίσω τα απομεινάρια του πολιτισμού σας. Βαριέμαι κάθε καλοκαίρι να τσακώνομαι με τους καννίβαλους που πετάνε τα πάντα στην παραλία. (Είχε γίνει μια φορά μια φασαρία με κάτι παιδικές πάνες που πήγαν να αφήσουν...το τι καντήλια πέσανε σε μανες, πατέρες, παππούδες, άλλο πράμα. Με είπαν και αγενή βέβαια, αλλά τα μαζέψανε οι καρμπόγυφτες.)
Κόρες μιζαδόρων Ζιμενζ . Πρώτον, δεσποινίς είστε καλλίπυγος και ευειδής. Και εγώ προφανώς μορφωμένος και άνθρωπος του πνεύματος, για να μπορώ να χρησιμοποιώ τέτοιες λέξεις -ελπίζω με σωστή ορθογραφία. Αλλά παρ'όλο που εσείς αναμφισβήτητα είστε πανέξυπνη -μεγάλο προσόν, να θυμηθώ να σας την πέσω κάποια στιγμή- , αυτό δε σημαίνει ότι εμείς είμαστε, πως να το πω, αφελείς να το πω, μαλάκες να το πω.. Γιατί αγάπη μου, εγώ στα 22 μου, μια χαρά ήξερα από που βγάζει λεφτά ο πατέρας μου -δύσκολοοο- και αν είχαμε φτιάξει και εταιρία μαζί, ακόμα χειρότερα. Ειδικότερα δε, αν ξαφνικά από τετραψήφιο μισθό άρχιζε να παίρνει εφταψήφιο, θα είχα την περιέργεια να ρωτήσω "ρε πατέρα, τι γαμάτη αύξηση ήταν αυτή που πήρες; τι έκανες, έβαλες στο βιογραφικό σου οτί έχεις και λοουερ;". Μη με παρεξηγείτε όμως, είμαι εναντίον της διαφθοράς στην οποία δε συμμετέχω. Άμα έβγαζα (και εγώ και όλοι και αφήστε τις ιδεολογίες. Εδώ 3 λεπτά να κλέψετε από τα ρέστα στο σουπερμαρκετ κάνετε χαρές..) κάτι μύρια το χρόνο, μέγκλα θα την πέρναγα λέμε. Οπότε μόλις αποφυλακιστείτε να πάμε για έναν καφέ, μια σουμάδα, ένα πίπερμαν, ένα γιαούρτι στου Βάρσου βρε αδερφέ, να σας εξηγήσω τις ιδέες μου.
Υπόθεση με Κοράνι : Μια και το Κοράνι είναι τόσο ιερό κείμενο για τους μουσουλμάνους που απαγορεύεται να το έχουν πάνω τους μπας και έρθει σε επαφή με τον ιδρώτα τους , που απαγορεύεται να το κομματιάζουν (μεγάλη ιεροσυλία φαντάζομαι) και που πρέπει να κάνουν μπάνιο πριν το πιάσουν, μου εξηγείτε εμένα του αφελέστατου πόσο πιθανό είναι τα δυό τσαλακωμένα φυλλαράκια μέσα στην χαρτοπετσέτα να ήταν ολόκληρο το Κοράνι; Έκατσε κανείς να τα μεταφράσει; Μήπως γίνανε τσάμπα τα επεισόδια -καρακατευθυνόμενα , μέχρι και ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας μίλησε ωραιότατα και τους έκραξε. Τώρα ποιοί τα κατεύθυναν.. μέχρι και βίντεο υπάρχουν αλλά τι να πεις, θα σε πουν και φασίστα.- Μήπως ήταν η λίστα με τα ψώνια του υπό έλεγχο αλανιου, που βρήκε τρόπο να κάνει φασαρία; Λέω εγώ τώρα ο αφελής. Γιατί 2+2 μπορεί να μην κάνει πάντα 4, αλλά -18.23 δεν κάνει ποτέ.
Υ.Γ : Προσοχή στο κέντρο της Αθήνας. Προχτές μετά το γλεντάκι των γενεθλίων μου, το φίλο μου τον Βαγγέλη τον πιάσανε 6-7 άτομα, τον σαπίσανε στο ξύλο, του σκίσανε τα ρούχα και του πήρανε τα πάντα. Δε φταίνε όλοι οι μετανάστες που τον σκίσανε 6-7 ξένοι απο ο,τι θυμάται. Προφανώς. Η κατάσταση είναι έκρυθμη εκεί πέρα όμως και χρειάζεται πλέον θα έλεγα ίσως και σκληρή αντιμετώπιση. Και θα το ξαναπώ και θα το λέω πάντα : Ιδεολόγοι και επαναστάτες είμαστε όλοι, μέχρι να σκάσει η μαλακία στα μούτρα μας. Μετά, λέμε γιατί σε εμένα ρε καθήκι, δεν έφταιξα εγώ σε τίποτα.. αλλά όταν τα λέω είμαι συντηρητικός και βολεμένος, κατάλαβες..

17 comments:

antonis_x said...

Ωραίος...
Τον maddox (http://maddox.xmission.com) τί τον έχεις;

Κρίμα για τον κολλητό σου. Πού έγινε το σκηνικό;

Και Χρόνια Πολλά και Καλύτερα.

Stefanos said...

Τον maddox δεν τον ήξερα, τώρα τον βλέπω και γουστάρω.
Το σκηνικό έγινε στην Αθηνάς κατά τις 4 το πρωί.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!

Stefanos said...

Oκ, ο τύπος είναι ο υπέρτατος άρχων του σύμπαντος λέμε!!!

spooky said...

Μια χαρά τα λες Προφήτη! Και για το Κοράνι, κι εγώ την ίδια απορία έχω!

Anonymous said...

Διόρθωσε τα του αεροπλάνου αλλιώς δεν θα μπορείς να κάνεις πιά εντύπωση στα κοριτσάκια.

Σου λέω εδώ τα βασικά, τα υπόλοιπα μπορείς να τα βρεις μόνος σου.
- Τα αεροπλάνα δεν έχουν αλεξικέραυνο
- Τα αεροπλάνα δέχονται κεραυνούς, πολλές φορές
- Τα αεροπλάνα δεν κινδυνεύουν από κεραυνούς, γιατί αποτελούν κλωβό Faraday
- Τα αεροπλάνα δεν μπορούν να πετάξουν πάντοτε πάνω από τα σύννεφα. Αν τα σύννεφα βρίσκονται χαμηλότερα από 13 χλμ έχει καλώς. Αν όμως τα σύννεφα της καταιγίδας εκτείνονται από 8 - 16 χλμ ύψος (έτσι λένε γιά τα συγκεκριμένα που οδήγησαν στο ατύχημα), το αεροπλάνο δεν μπορεί να πετάξει από πάνω.
- Τα αεροπλάνα μπορούν να παρακάμψουν μιά καταιγίδα, αλλάζοντας πορεία και πηγαίνοντας γύρω από τα σύννεφα. Στο συγκεκριμένο ατύχημα, είχε "κλείσει" όλος ο Ατλαντικός σχεδόν από το μέτωπο της καταιγίδας και δεν υπήρχε δυνατότητα παράκαμψης.
- Το ατύχημα έγινε όσο το αεροπλάνο πετούσε μέσα από τα σύννεφα. Ένας κεραυνός ήταν πολύ πιθανός. Αν και οι τελευταίες ειδήσεις μάλλον αποκλείουν το ενδεχόμενο να προξένησε κεραυνός το ατύχημα.

Συμπέρασμα: δεν ξέρεις τι είναι τροπική καταιγίδα. Γιά την ακρίβεια, δεν θέλεις να ξέρεις.
Πολύ καλά κάνεις μεν, αλλά φρόντιζε να λες σωστά πράγματα στα κορίτσια, γιατί ιδρώνω μετά εγώ να τους τα βγάλω απ' το κεφάλι ;-)

Α, και διαφωνώ με τις προτροπές σου γιά τις παραλίες. Όλοι πρέπει να πηγαίνετε σε οργανωμένες παραλίες. Κανένας σε ελεύθερες. Μου χαλάτε την ησυχία.

Stefanos said...

Ανώνυμε έχεις δίκιο για το αεροπλάνο. Mέχρι ενός σημείου όμως. Τα CB όμως φτάνουν μέχρι τα 30000 πόδια maximum, μετά πάπαλα. Οπότε μπορείς να πετάξεις πάνω από καταιγίδα, πάντα. Τώρα αν σε αυτό το σημείο ήταν ακόμα κάτω από τα 30000 πόδια και μέσα στην καταιγίδα, χλωμό το κόβω. Το ίδιο είπε και ένας γνωστός πιλότος..
Και κάτσε, αυτό είπα και εγώ για τα αεροπλάνα, ότι δε μασάνε από κεραυνούς! Και όταν είπα αντικεραυνική προστασία δεν εννοούσα αλεξικέραυνο!! Μη με παρεξηγείς!

Stefanos said...

Για τις παραλίες βασικά έχεις περισσότερο δίκιο. Σωστά..
ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ. Μην πήξουμε εμείς στις άλλες..

Anonymous said...

Προφήτη, περαστικά στον φίλο σου γιά αρχή. Το ξέχασα στο προηγούμενο σχόλιο.

Μόλις τσεκάρισα στην Βικιπέδια. Τα CB φτάνουν από 0-8 χλμ στους πόλους, από 0-13 χλμ στα μεσαία πλάτη και από 0-18 χλμ στους τροπικούς. Το ατύχημα έγινε στους τροπικούς.

Ένα αεροπλάνο αυτού του τύπου πετάει μάξιμουμ 35000 πόδια δλδ. περίπου 11.5 χλμ. Το να πετάξει από πάνω δεν παίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Το ότι πέταξαν μέσα στην καταιγίδα είναι σίγουρο, το είχαν αναφέρει στον πύργο ελεγχου. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι τι έγινε μετά. Ο κεραυνός θεωρείται μάλλον απίθανη αιτία γιά το ατύχημα.
Πάντως δεν μπορούσαν να πετάξουν ούτε από κάτω, ούτε από πάνω ούτε να παρακάμψουν.
Η μόνη κριτική που θα μπορούσε να κάνει κανείς στον πιλότο είναι γιατί δεν γύρισε πίσω.

Ας είναι ελαφρύ το κύμα που τους σκεπάζει.

Stefanos said...

Χμμ μαλακία μου τότε, δεν ήξερα ότι φτάνουν μέχρι 18 χιλιόμετρα στους τροπικούς.. Είχα μείνει στα 10 ..
Ευχαριστώ για την υπόδειξη!

pølsemannen said...

Ρε Προφήτα, καλά όλα τα άλλα, αλλά ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη ΜΠΡΑΒΟΣ;

Τόσο πολύ έχουν πέσει τα στάνδαρζ;

Όσο για τα Ισλαμικά λέω τούτο:

Το ακραίο Ισλάμ και οι θρησκόληπτοι μωαμεθανοί μετανάστες, ελλείψει ισλαμικής πολεμικής ή άλλης τεχνολογίας χρησιμοποιούνται σαν μοχλός πίεσης από διάφορες θεοκρατίες του κόλπου (Σ. Αραβία Ιραν κ.α.).

Το Κοράνι ολόκληρο είναι ένα τούβλο, (τουλάχιστον το δικό μου δίγλωσσο ελληνικό - αραβικό) όχι μερικές ψωροσελίδες.
Δεν γνωρίζω αν είναι χαλάαλ (αποδεκτό) να έχει ένας μωαμεθανός μόνο σκόρπιες σελίδες του και όχι το βιβλίο ολόκληρο. Πιθανολογώ ότι η εν λόγω συμπεριφορά είναι χαράαμ (απαγορευμένη). Σας θυμίζουν κάτι οι αραβικές λέξεις χαράαμ και χαλάαλ; Καλώς σας θυμίζουν.

Η υπόθεση βρωμεί αρκετά από όλες τις πάντες και τα ακριβή γεγονότα δεν θα τα μάθουμε ποτέ.

Από κει και πέρα, καλύτερα να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή ενός μεγάλου τζαμιού και ενός Ισλαμικού νεκροταφείου από την Ελληνική κυβέρνηση, με μουλάδες διορισμένους από αυτήν, παρά να στηθεί κάτι με χρηματοδότηση των φονταμανταλιστών Ουαχαμπιστών Σαουδαράβων.

Ούτως η άλλως κοσμικό κράτος στην Ελλάδα που δεν θα ασχολείται με τις να μην πω τι θρησκείες, μάλλον δεν θα δούμε πριν την δεύτερη έλευση του Μεγάλου Σουβλακέα.

Εν κατακλείδι ιδού η διαφορά ενός σκεπτόμενου λογικού ανθρώπου από ένα θρησκόληπτο βόδι:

Ο λογικός άνθρωπος όπως ο Προφήτας (γλυψ γλυψ) αναθεωρεί τις απόψεις του όταν του παρουσιαστούν κατάλληλα επιχειρήματα όπως στα σχόλια παραπάνω.

Ο θρησκόληπτος κάνει τζιχάντ.

Stefanos said...

Ρε σε Πολσε, ναι ρε αλλά άμα έκανα τζιχάντ δε θα είχα περισσότερα σχόλια; ε; Ρε ανώνυμε, δεν τσακωνόμαστε λέω γω , μπας και ανέβει η επισκεψιμότητα; :D

Όσο για γιο Ανδρουλάκη, ναι κρίμα. Παρακμή λέμε..

Ιοκάστη said...

1ον, να έχεις πιο συχνά όρεξη για δελτία ειδήσεων γιατί στην τηλεόραση δεν τα λένε καλά.

2ον, αφού τελικά συμφωνείτε πως ο κεραυνός δεν ήταν μάλλον η αιτία του ατυχήματος εντάξει, γιατί δεν θέλω να μου σκάσει κανένας κεραυνός στο κεφάλι την ώρα της πτήσης.

3ον, εμ, άμα θέλει να πάει κανείς σε μαγαζί με πόρτα καλά να πάθει...

4ον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δωρεάν παραλίες (εντάξει δεν πιστεύω πως τα ψώνια θα αφήσουν τις ξαπλώστρες τους αλλά μωρέ ας μην το διακινδυνεύσουμε και μας την πέσουν, θέλω την μοναξιά μου όταν κολυμπάω)

5ον, αυτό με το κοράνι έχει πολλές διαστάσεις. Και μαϊντανό να είχε πάνω του ο άλλος ο αστυνομικός οφείλει να σέβεται την ξένη περιουσία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Βέβαια δεν διαφωνώ ότι κι οι άλλοι είναι τρελοί και αντιδρούν υπερβολικά, αλλά σε αυτό μάλλον ταιριάζουν στο πνεύμα της Ελλάδας γενικότερα...

6ον, έλα ρε; Σοβαρά στο κέντρο; Κρίμα για τον φίλο σου... Όλο κέντρο είμαστε κι όλο και κάποιος ανησυχεί κι είμαι πάντα στην φάση, σιγά τί μπορεί να γίνει, αλλά είναι όπως τα λες, είναι μέχρι να σου τύχει τελικά..

Anonymous said...

Δε παιζεσαι ρε.... λοουερ... χαχαχα

Sophia said...

Όχι ρε σύ, εκεί πήγε το πιάνο μου το άτιμο και το έχασα? Τςτςτς... την επόμενη φορά θα το αλυσσοδέσω..
Λοιπόν, συμφωνώ, να πηγαίνουνε ΟΛΟΙ σε οργανωμένες παραλίες να κάνουνε μπάνιο στον λουτροκαμπινέ, (κλέφτες θα γίνουνε οι δερματολόγοι?) άσε που κάνεις και οικονομία στο αντιηλιακό γιατί απλά βουτάς στο νερό (χαχα, νερό.. λέμε τώρα..) και αυτόμάτως αντιηλιάζεσαι από αυτό όλων των άλλων!! Κυρίως, να αποφεύγουνε να πάνε σε γαμάτες παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά, η Φοινικούντα και όλες του ευρύτερου Κυπαρισσιακού από Καλόγρια μέχρι Λαγκούβαρδο... Α, και της Πρώτης... Εξαιρείται η φυλή των surfers (που ΔΕΝ αφήνει και σκουπίδια και σέβεται και τους λοιπούς παρεβρισκόμενους στην παραλία), των kitesurfers, και γενικά των bookmaniacs.
Και άμα ξαναδούμε πάνα, θα την τρίψουμε στα καθίσματα των αυτοκινήτων των ηλίθιων που την πετάξανε...
Και άμα κατορθώσουμε και να μην πετάνε όλοι τις γόπες τους στην άμμο (ρε guys, ξέρετε τί ωραίο ενυδρείο κάνει ένα τασάκι με λίγο νεράκι??) θα είμαι πολύ ευτυχισμένη!!

Anonymous said...

Πρώτον δεν είμαι ο ανώνυμος των 4:53. Εμένα με αναγνωρίζεις από το ότι τα σχόλια μου ποτέ δεν χωράνε σε 1 γραμμή ;-)

Δεύτερον άμα θέλεις να τσακωθούμε για την ακοραματικότητα, ευχαρίστως.
Άσε κάτω την καλλίπυγο κόρη του μιζαδόρου Ζιμενς ρε. Εγώ την είδα πρώτος. ;-)

Με το Κοράνι είναι μεγάλη κουβέντα. Πιστεύω (βαριέμαι να δίνω αποδείξεις) ότι ο κόσμος μας όσο πάει γίνεται όλο και πιό συντηρητικός και θρησκόληπτος. Καθόλου δεν μου αρέσει αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα.
Που σημαίνει ότι το όργανο της τάξης πρέπει να σέβεται τον πολίτη και τα αντικείμενα που ο πολίτης θεωρεί ιερά. Ακόμα και αν αυτά είναι η λίστα με τα ψώνια του.

Σε ένα φιλελεύθερο κράτος δεν θα γεννιόταν πρόβλημα γιατί δεν θα υπήρχαν "ιερά" χαρτάκια. Αλλά μην περιμένεις να δεις φιλελεύθερο ελληνικό κράτος τα επόμενα 237 χρόνια.
Με τους ταλιμπαν και με τους ελλημπαν θα ζήσουμε. Και με ότι αυτοί οι βλαμμένοι θεωρούν ιερό.

γατόπαρδος
(γιά να ξεχωρίζω από τους άλλους ανώνυμους).

Unknown said...

Κοίτα να δεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Αϊσέ (την μεγαλύτερη από τις γκαμήλες μου ντε) το πρόβλημα είναι το τρίγωνο των βερμούδων!
Πρόσεχε: Κάταπιε τον πατέρα των άπορων κορασίδων και από σφάλμα κατάπιε ταυτόχρονα και το αεροπλάνο!
Εσένα πάντως σε έχω ψυχολογήσει φιλαράκι! Γκρινιάζεις γιατί δεν σού ‘κατσε καμία από αυτές τις άπορες κορασίδες που επί τρία τώρα χρόνια (με βάση ασφαλείς πληροφορίας της Ανιμέ, τρίτης κόρης της Αϊσέ) της την έπεφτες ασύστολα!

Stefanos said...

Ποιος σου είπε οτι δε μου χει κάτσει τέτοια άπορη κορασίδα; Μου χει κάτσει. Αλλά είχε φροντίσει πρώτα να πιεί το Βόσπορο. Το άλλο πρωί μου το παιξε κιουρία και παραδέχτηκε το λάθος της να συνουσιασθεί με έναν πλεμπ σαν και εμένα