Tuesday, October 13, 2009

Που πα μωρή με το ριχτό;

Είμαι αδύναμος χαρακτήρ. Το ξέρω, το γνωρίζω, το παραδέχομαι. Είναι ένα από τα βασικά ελαττώματά μου μαζί με την ευγένεια και τη χουβαρδοσύνη -όταν έχω-.
Ντρέπομαι πραγματικά για αυτό που έκανα χτες το βράδυ και ξέρω ότι θα εξαπολυθούν προς το μέρος μου μύδροι, ζαρζαβατικά και δυό κιλά γίγαντες που τώρα διαπραγματεύονται την έξοδό τους από το πεπτικό σύστημα κάποιου μυρηκαστικού. Και καλά θα κάνεις φίλτατέ μου αναγνώστη. Αλλά θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ, γιατί θέλω να σχολιάσω.
Είδα χτες, ναι εγώ, αλήθεια, είδα χτες λέω την εκπομπή με τα μοντέλα. Τεχνηέντως δε άφησα να φανεί ότι υπέκυψα στις πιέσεις του ετέρου ημίσεως -που γνωρίζει πληθώρα μοντέλων αλλά φοβάται να με ξαμολύσει ανάμεσά τους μην έχουμε σκηνές από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες σε συνδυασμό με το Braindead και το 1 man, 1000 chicks, 10000 viagras- που ήθελε να δει τι σκατά θα είναι η εκπομπή. Εγώ φυσικά ήθελα να δω κωλαράκια και προσπάθησα διπλωματικά να την πείσω να μουγκάνουμε το χαζοκούτι για να μη φρίξω με τις παπαριές που ήμουν σίγουρος πως θα ακουγόντουσαν. Δυστυχώς απέτυχα διατί το έτερον είχε επαγγελματικόν ενδιαφέρον για την εκπομπή -όχι δεν είναι μοντέλο- (ναι ναι στα μάτια μου γλυκιά μου είσαι κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ, φαντάσου τη συνέχεια μόνη σου και θεώρησε ότι τα είπα όλα αυτά τα γλυκανάλατα, μη σου πω φαντάσου ότι είμαι και φωσφοριζέ χορτοφάγος βρυκόλακας αν αυτό σε βοηθήσει να μη μου γκρινιάξεις για αυτά που θα δεις εδώ πέρα). Είχαμε που λέτε ανοιχτό και τον ήχο δυστυχώς και τα άκουσα όλα.
Να πάρουμε την εκπομπή, με τα μάτια του άντρα :
Είχε 200 γκόμενες που φοράγαν μαγιώ και από τις 200 αυτές, μου αρέσαν περίπου οι 150. Όπως καταλαβαίνετε όταν έχεις 200 υποψήφιες μοντέλες να κουνάνε τα κωλαράκια τους, το να θυμάσαι φάτσες και να καταφέρεις να τις αντιστοιχείς σε κώλους, σε καθιστά ιδιοφυϊα. Θα ήθελα να πω ότι είμαι τόσο έξυπνος ώστε κατάφερα να θυμάμαι και τα ονόματα, αλλά φευ! Παπάρια θυμάμαι ονόματα. Άσε ρε που οι απάλευτες όλες οι ψωνάρες δεν έχουν και κανα σοβαρό όνομα. Έχουν αλλάξει τα "Κατινίτσα" , "Μαιρούλα" , "Παναγιώτα" και τέτοια σε ονόματα που θυμίζουν εξωτικά ανταλλακτικά για αστρόπλοια και ονόματα κοραλλιογενών υφάλων της Αυστραλίας. Οι ξένες δικαιολογούνται ελαφρώς, αλλά που πήγαν τα "Τζούντι" "Τζούλι" "Μολι" "Χολι" και τα λοιπά τουριστικά; Το μόνο όνομα που μπορώ να ανακαλέσω και τελειώνει σε "ιντα" είναι το "Λουσίντα" και άμα πατήσετε το λινκ θα καταλάβετε γιατί το ξέρω. (Τραγουδάρα παρεπιπτόντως).
Για τις μοντέλες αυτές καθαυτές, τι να πεις..ε για μοντέλα πάνε τα κουρίτσα, όχι για, ας πούμεεεε...εεε...όχι και για..άσε μην παρεξηγηθεί κανάς σοβαρός κλάδος εργασίας.
Ημιανήλικα και προσφάτως ενήλικα κοριτσάκια "κυνηγάνε το όνειρό τους". Το κλασσικό κλισέ όνειρο δηλαδή, να φωτογραφίζονται φορώντας πράγματα που άμα τα φορέσει κανείς στο δρόμο θα φοράει και πουκαμισάκι με ΜΑΚΡΙΑ μανίκια εντός δεκαλέπτου, να τις θαυμάζει όλο το σύμπαν και να τις προσκυνά, να αγοράσουν και ένα άθλιο βρωμόσκυλο που θα χρησιμοποιούν σαν αξεσουάρ, να γίνουν πλούσιες και να παντρευτούν μεγαλοεπιχειρηματίες.Αυτά για τις σοβαρές. Για τις ασόβαρες τα είδαμε, τα βλέπουμε και θα τα βλέπουμε όσο και αν κάθε φορά που τις πιάνουν, βγαίνουν να κουκουλώσουν τα πάντα οι υπόλοιπες... ρίχτε μέσα στα προηγούμενα και κόκες, βίζιτες κλπ. Γιατί η μεγάλη ζωή που τους υπόσχονται αγάπη μου δεν είναι για όλες, ούτε είναι και ακριβώς αληθινή.
Παμ παρακάτω.
Αυτός ο θλιβερός λοιπόν τραγέλαφος, είχε όλη την απαραίτητη επικάλυψη σοβαρότητας και επαγγελματισμού, πράγμα που το κάνει ακόμα πιο αστείο, καθότι είναι σα να προσπαθείς να πείσεις να δώσουν Νόμπελ Φυσικής στην Ελένη Λουκά. Όλες αυτές τις στομφώδεις φούσκες και παπάτζες περί πίστεως στον εαυτό μας, εσωτερικής δύναμης και προσωπικού δυναμικού και ένα κάρο τέτοια μνημεία λεκτικής αυτοϊκανοποίησης με μπαταριάτο εξάρτημα. Πόση δύναμη Σουβλακέα μου άραγε πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να κουνήσει τον κώλο του σωστά; Πες μου δηλαδή!
Επαναλαμβάνω, τα κωλαράκια χάρμα. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Αφού λοιπόν έπεισαν το φιλόκωλον κοινό περί της ιερότητας του σκοπού και της, και της.. και της (κάτσε να βρώ κάτι καλό) και της απαράμιλλης και αδιαμφισβήτητης (τι σκατά να βάλω εδώ- -α ναι το βρήκα ) ΑΞΙΑΣ (ίδρωσα να το βρω αλλά σας έσκισα ε) του διαγωνισμού, τις έβαλαν άλλες να στηθούν στα 4 (εκεί κατέβασα μισό μπουκάλι ουϊσκι και 200 γραμμάρια κάσιους σε 2 δευτερόλεπτα, ακολουθούμενα από 453 τσιγάρα. Ταυτόχρονα) , άλλες να σκύψουν, άλλες να ανοίξουν τους πόδας και να χαμογελάσουν και τα λοιπά.
Το έτερον χαμπάρι εν τω μεταξύ, γέλαγε με τη διαδικασία, έλεγε τα δικά της σχόλια και σημασία δε μου δινε που βόγκαγα σα μοτέρ απο γκαζοζέν (οι παλιότεροι θα τα θυμάστε στην Κατοχή στην Αθήνα).
Σκάει που λέτε μύτη μια να μην πω τι... κομματος. Θεά. Μιλάμε για γυναίκα του στυλ "μετά τον κόβω και τον βάζω πάνω από το τζάκι σε φορμόλη δίπλα στο καραβάκι" (νομίζω δηλαδή, όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί ήταν και ένα τούμπι γκόμενες εκεί πέρα). Και της λένε να χάσει κιλά! Ρε σεις! Το γκομενάκι ήταν βία 45 κιλά! Μαζί με τα παπούτσια και το μεικαπ!
Εκεί τα πήρα για 2 δευτερόλεπτα γιατί η ξανθοαπαυτή παρουσιάστρια να μη μου βγαίνει να μου κάνει κηρύγματα για νευρικές ανορεξίες και παπαριές και μετά να λέει σε 45 κιλά να αδυνατίσουν. Μετά πήρα μάτι πάλι κορμάκι και δεν έδινα σημασία στον ήχο.
Βαριέμαι..
Τις βουτήξαν μετά τσούρμο και τις πήγαν σε μια βιλλάρα του κερατά που σου φευγε λέμε το τσερβέλο .. Μη ξεχάσουμε ότι το επάγγελμα έχει και γκλαμουριά και χλίδα και άλλα πολλά.
Γιατί αν δε τις μάθεις από το καλημέρα να ψωνιστούν, που πας; Αν δεν αφιονίσεις το 16χρονο με μεγαλεία και παράτες και χλιδές και τζακούζια και λιμουζίνες (που δεν τις λέμε στα ελληνικά λιμουζίνες πλέον, όπως άκουσα από μια τσομπανολούγκρα , αλλά λίμο γιατί είμαστε ευρωπαίοι), αν δε του υποσχεθείς τα πάντα, τον ουρανό με τα άστρα και το σύμπαν στα πόδια του, πως θα κάνει τα ξεφτιλίκια που θα του ζητήσεις μετά; Άμα το καρότο είναι χρυσό, το μαστίγιο δεν πα να ναι και σιβηρικό κνούτο; Άμα το καρότο είναι ένδοξο, δε πα να σου βάζουν ποτιστήρια στον κώλο; Άμα το καρότο σου καρφωθεί βαθιά στον εγκέφαλο δε θα πουλήσεις και κόκα άμα λάχει; Άμα το καρότο είναι τόσο ύπουλο δε θα κάνεις και καμιά βίζιτα για δημόσιες σχέσεις;
Και στην τελική, πάνε και κουράζονται και καταστρέφονται κοριτσάκια και κοριτσάκια, για ποιο λόγο; Πουλάνε ακριβά - ή για την ακρίβεια ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ να πουλήσουν ακριβά το κρέας τους γιατί; Για να τις βλέπουν στις πασαρέλλες με γελοία ρούχα -του στυλ ροδοκοκκινη μπανάνα για καπέλο, καθρέφτες μηχανής για σουτιέν, ινδιάνικο στρινγκ και μπότες SS- άλλες γυναίκες και αδερφές..
(μη με πιάσετε οι gay τώρα ως ομοφοβικό, καταλαβαίνετε πως το λέω).
Και μην αρχίσω ΚΑΝ για την καταφανή επιβράβευση (ή έστω διάθεση για .. ) της κατινιάς, της παλιανθρωπιάς και της πουτανιάς ως απαραίτητα προσόντα για να γίνουν καλύτερες επαγγελματίες.
"Μπράβο κοπελιά, είσαι αρκετά αρχίδω και αρκετά καθήκι. Έχεις και κωλάρα και πρόστυχο βλέμμα και εξαιρετικό στήσιμο στα 4.. Σε θέλουμε" .
Όχι πείτε μου, από τις 30 - 40 που μείναν, το άθροισμα του IQ τους ήταν μεγαλύτερο από τον ίδιο τον αριθμό τους για να δεχτούν;
Ναι ξέρω, τα μοντέλα δεν είναι χαζά, τσουβαλιάζω, υπάρχουν μοντέλα με πτυχία (ναι, βοηθού χειριστού χλοοκοπτικού ψαλιδιού και καμιάς Παντείου ) (οι της Παντείου άμα δε θέλατε να σας κοροϊδεύω να μη μου λέγατε πόσο άχρηστα πτυχία πήρατε και ΠΩΣ τα πήρατε :p ) Απλά δε χρειάζεται να είναι έξυπνα. Γιατί έχουν ωραίο κώλο. Συμφωνώ και επαυξάνω.
Έκαστος στο είδος του και η κωλάρες στ'ανακούρκουδα!

16 comments:

Sophia said...

Θα έχει συντόμως και παρόμοια πασαρέλα με τπτις εκπροσώπους του XY, γιατί όπως και να το κάνεις, δεν βλάπτει να θαυμάσει λίγο και το δικό μας μάτι τίποτα πλάγιους κοιλιακούς και δε συμμαζεύεται....Πάντως, αυτό με το IQ, είναι ένα θέμα... Αλήθεια, στο δικό σας παρατήρησες καμιά πτώση, ως αδέκαστοι παρακολουθητές, με το πέρας της εκπομπής?
;-Ρ

pølsemannen said...

Βρε καράμπα και ξανά μανά καράμπα!

Είχε ρεσέ τέτοια σαν το από παν' που έβαλες;

Α, ρε τι χάνεις άμα είσαι θολοκουλτουριάρης... :-ΡΡΡΡ

Κατά τα άλλα συμφωνώ και επαυξάνω. Το 90% των κορασίδων θα πέσουν θύματα στυγνής εκμεταλλεύσεως ένεκα γαλανοματοσύνης.

(Απαραίτητη παρένθεση: Στα Σουηδικά σαν «γαλανομάτης» – «blåögd» νοείται και ο αφελής. Αρκετά περίεργο, αφού οι περισσότεροι Σουηδοί είναι γαλανομάτηδες. Ίσως έχουν το «γνώθι σαυτόν» αφού συνήθως είναι ιδιαίτερα ευθείς μέχρι αφέλειας σαν χαρακτήρες και οι λαμογιοειδείς Σουηδοί σπανίζουν).

Gi Gaga Kouni Beli said...

Είδες που άξιζε τον κόπο; Έχουμε να δούμε κι άλλα φίλε μου!
Καράμπα και πάλι καράμπα!

SERVIRISMATA said...

Αναγιγνώσκω για πρώτη φορά και συνάμα αγαπώ "Ανώδυνα Ημερολόγια"!

Κωλαράκια ενωθείτε απ' τα μαγιό σας να βγείτε για το φιλοθεάμων κοινό... όσο για μας τις καθόλου φιλοθεάμωνες..δίετα, κορίτσια...!!!!!!

Unknown said...

Και γιατί παρακαλώ να μην πάρει νόμπελ φυσικής η Λουκά;
Περισσότερο IQ από το άθροισμα των εναπομενουσών έχει!

ellinaki said...

Εμένα μου έμειναν δύο σκηνικά από τη χθεσινή πασαρέλα.

α) Η φάση που το καβαλημένο ξανό τζόβενο που ακούει στο όνομα Καγιά, ρώτησε το "αθώο" πιτσιρίκι-μοντέλο: "Θα έκανες τα πάντα για ανέλθεις και να πετύχεις ως μοντέλο;". Και το πιτσιρίκι-μοντέλο απήντησεν: "Φυσικά. Τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα". Γουαϊο μινι ντε πουά!

β) Η φάση της ανακοίνωσης των 35 νικητριών και οι αντιδράσεις αυτών. Η πρώτη ειδικά...

Ααα ναι.. Κατά τ'άλλα ούτε εγώ βλέπω τέτοιες μαλακίες στην τιβί. Ήταν εν αναμονή του Χριστόφορου... καταλαβαίνεις...

Tanila said...

Αχ ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς οι τηλεορασόπληκτοι couch potatoes κι ενημερώνομαι κι εγώ, που ή δεν είμαι σπίτι ή με παίρνει ο ύπνος -γιατί είμαι γραία- περί του τι παίζει το ρημαδι. Από την α μπα έμαθα για την παπακαλιάτιδα κι από σένα ένα νέο ριάλιτι. Θα γίνει σαν αυτό "με τους κλεισμένους";
Πάντως μην προτρέχεις νεαρέ. Ξεχνάς ότι η ομορφιά είναι ανώτερη από την ευφυΐα διότι είναι αυταπόδεικτη.

Zaphod said...

Δεν το ειδα και λαθος μου. 200 κωλοι σε παραταξη ειναι μια καλη ιδεα για να ανασηκωθει το εθνικον μας αισθημα!

Παραπερα μενω εκει:

"Άμα το καρότο είναι χρυσό, το μαστίγιο δεν πα να ναι και σιβηρικό κνούτο; Άμα το καρότο είναι ένδοξο, δε πα να σου βάζουν ποτιστήρια στον κώλο; Άμα το καρότο σου καρφωθεί βαθιά στον εγκέφαλο δε θα πουλήσεις και κόκα άμα λάχει; Άμα το καρότο είναι τόσο ύπουλο δε θα κάνεις και καμιά βίζιτα για δημόσιες σχέσεις;"

Τα ρέστα μου....

Stefanos said...

@Sophia : Α δεν ξέρω αν θα δείξει κοιλιακούς και δε με ενδιαφέρει. Εγώ το οφθαλμόλουτρό μου το κανα :D Το δικό μου το IQ έχει πολλά συστήματα ασφαλείας τριγύρω του, δεν πέφτει με τίποτα ακόμα και αν δει Πάνια, Λιακόπουλο και ομιλία της Παπαρήγα.

@Polse : Μιλάμε είχε και κάτι παρόμοια. Όχι αυτής της ποιότητας ίσως αλλά πολύ κοντά. Ρε τους blaogd...σοβαρά; δεν το ξερα!!!

Gi : Άσε άσε αδερφέ.. Είχε μια Ρωσσιδούλα (τη διωξανε αν θυμάμαι καλά οι παλιορατσιστές) ένα κομμάτι, ένα τεμάχιο, ένα άγαλμα, ένα ενα ενα εενα....

Servirismata : Καλώς ήρθες και ευχαρισθώμεν δια την αγάπη και τα λοιπά. Οι υπόλοιπες ναι δίαιτα, αλλά μην το παραχέσετε κιόλας. Ο,τιδήποτε ζυγίζει λιγότερο από ένα ζευγάρι παπούτσια και μισό κιλό ψωμί απορρίπτεται :p

Darth : Ναι παραπάνω έχει αλλά το όριο τείνει εκεί οπότε μια ή άλλη βγαίνει στο τελικό. :p

Ellinaki : Φίλε ναι εκεί τα πήρα άσχημα και εγώ... Τι είναι αυτά ρεεεε;; Πάλι καλά να λες που ρώτησε μόνο αυτό και δεν πέρασε σε λεπτομέρειες. Χριστόφορο δεν είδα, ξέρω πως θα είναι το σήριαλ, το γραψα και σε προσφατο ποστ.

Τανιλα : Που να ξέρω εγώ πως θα γίνει; Άμα ήμουν εγώ υπεύθυνος θα γινόταν αυτό με τις "35 γκόμενες που παλεύουν σε ρινγκ με μπέϊμπι οϊλ φορώντας το άρωμά τους". Η ομορφιά είναι ανώτερη από την ευφυϊα; Από πότε; Ναι σίγουρα είναι πιο ευκολοπαρατήρητη εκτός αν μιλάμε για τη δικιά μου ευφυϊα που τη διακρίνεις απο 10 χιλιόμετρα με φίσκα ομίχλη και χωρίς ραντάρ. Αλλά μόλις σκάσει το πρώτο κυτταράκι κυτταρίτιδας, άντε γεια μας, αρίμπα μουτσάτσος.. Άσε που όταν είσαι ευφυής δε σηκώνεσαι κάθε μέρα με το άγχος μην έγινε καμιά στραβή και πήρες 4 γραμμάρια, ούτε τρώς και ξερνάς για να διατηρηθείς 23 κιλά.

Tanila said...

Ο όσκαρ o άγριος το είπε το προρρηθέν, οπόταν τουμπεκί και τα σκυλιά δεμένα

Anonymous said...

Δεν ντρέπεσαι να το παραδέχεσαι πως είδες τέτοια αναίσχυντα θεάματα; Στην πυρά! Στην πυρά!

Stefanos said...

Tanila : O θείος Όσκαρ ήτο μέγας αττακαδόρος αλλά ενίοτε έλεγε και μαλακίες. Και ο ακρωτηριασμός είναι αυταπόδεικτος αλλά δεν είναι καλύτερος από την εξυπνάδα :p

Μπινελικιάρα : Μα, μα, μα , μα είχε κώλους!!!

Ellie said...

Κατά τ άλλα η κουλτούρα μας έφαγε πάλι!!!Ομολογώ ότι το χάζεψα κι εγώ λίγο, προς το τέλος όμως και τα χασα τα πολλά-πολλά. Οποιαδήποτε ήτανε λίγο πιο πάνω από την κατηγορία βαρύς σκελετός επενδεδυμένος με δέρμα, έπρεπε να κάνει δίαιτα...Κατά τ άλλα οι ίδιες αυτές οι καρακάξες θα βγουν αύριο να κάνουν κήρυγμα περί νευρικής ανορεξίας.
Και μια απορία, καλά οι ενήλικες (λέμε τώρα ενήλικες) οι ανήλικες, πώς τους επέτρεψαν να πάνε;;; Με όλα όσα θα ακολουθήσουν και αυτές που πέρασαν και αυτές που έκοψαν..

YiN said...

Σωστότατο σε βρίσκω πλην εξαιρετικό χιουμορίστα. Έχω να προσθέσω τα εξής για να κάνω, λέω εγώ τώρα, πως δίνω λίγη τροφή για σκέψη:

Φαντάζομαι πως δεν είναι καμιά φοβερή αποκάλυψη ότι τα πτυχία δεν λένε και πολλά, έχω γνωρίσει αποφοίτους του columbia που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βάζουν σταυρό αντί για τζίφρα. Σε καμία περίπτωση ένα πτυχίο δεν αποτελεί δείκτη ευφυίας.
Από την άλλη, σε πολλά (αν όχι σε όλα) τα επαγγέλματα, έχεις τη δυνατότητα να ξεπουληθείς για να φτάσεις κάπου και το ότι θα ξεπουληθείς δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Πάντως τα περιθώρια να το δοκιμάσεις σίγουρα υπάρχουν. Η διαφορά με τα εν λόγω κοριτσάκια είναι ότι ο στόχος τους καθ'αυτός είναι να ξεπουληθούν. Κύριος οίδε αν γνωρίζουν ότι ο κόσμος που θα μπλέξουν δεν είναι αγγελικά πλασμένος και δεν θα αγγίξω καν το αν συνειδητοποιούν πόσο άδεια είναι τα όνειρα τους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα άλλωστε, μπορεί εγώ να έχω όνειρο της ζωής μου να καλλιεργήσω την πιο στρογγυλή ντομάτα του κόσμου, η οποία θα έχει ακριβώς 147 σποράκια.
Αυτό που θεωρώ εξοργιστικό, ωστόσο, στα σχετικά show είναι η ψευτογκλαμουριά και η ματαιοδοξία με την οποία πάνε να θρέψουν τον μέσο Έλληνα. Δεν το παίζω (ούτε είμαι) κανα βαμμένο μανιφέστο, αλλά είναι αρκετά προκλητικό στη φάση που διανύουμε, να υπάρχουν στις οθόνες μας βίλλες που φιλοξενούν κοριτσάκια επειδή κουνάνε κώλους. Και μιας και κάποιος ανέφερε τον Χριστόφορο, άλλος από εκεί με την προσγειωμένη εικόνα του μέσου Έλληνα που το φυσάει και πηγαινοέρχεται στην Νεα Υόρκη, γιατί σε περίπτωση που δεν το έχουμε πιάσει, η Νέα Υόρκη είναι το απόλυτο μαστ πλέον.
Τέλος πάντων, για να μην μακρυγορώ άλλο, η συγκεκριμένη εκπομπή όπως και όλα τα άλλα "talent" shows, έχει σκοπό να τα βγάλει σε βάρος ψώνιων που μεθαύριο δεν θα τα ξέρει ούτε η μάνα τους και των οποίων το απόλυτο όνειρο είναι να βρεθούν στους κύκλους της κοσμικής (μη χέσω) Αθήνας.
Και ερωτώ εγώ: Πότε θα τους πει κάποιος επιτέλους "Δε μας χέζετε ρε ζώα;"

Αchernar said...

Ας κάνουν ο,τι θέλουν τα κοριτσάκια. Που, εδώ που τα λέμε, δεν το κάνουν επειδή το θέλουν, αλλά επειδή έχουν υποστεί την μαζική πλύση εγκεφάλου που παίζει παντού και έχουν πειστεί ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής. Ας το αφήσουμε αυτό όμως, για να μη φαινόμαστε εμείς "οι έξυπνοι που σχολιάζουμε" κι αυτές "οι χαζές".

Αυτό που μου τη δίνει πάνω απ'όλα, είναι η υποκρισία. Η οποία είναι το πασατέμπο του Έλληνα. Τα πάντα πρέπει να τα πασπαλίσει και με λίγη υποκρισία, αλλιώς του κάθονται βαριά στο στομάχι και δεν μπορεί να τα χωνέψει μετά. Εδώ π.χ. έχουμε τα κορίτσια παραταγμένα, έτοιμα προς εκμετάλλευσιν, και η εκπομπή μας τα πρήζει περί αξίας και εσωτερικής δύναμης και βάθους (αμέτρητου)... Γιατί δεν αντέχουμε να μας πούνε "ναι, τις κοουτσάρουμε για καριέρα βίζιτας". Όλοι το ξέρουμε, και η μαμά τους που τις πηγαίνει από το χεράκι στην εκπομπή,και η Γλυκατζή-Αρβελέρ Καγιά, και αυτές, και οι παραγωγοί (έτοιμοι με τα μαχαιροπίρουνα στα χέρια), και όλοι οι "παράγοντες" που περιμένουν απ'έξω, κι εγώ κι εσύ που τα βλέπουμε στην tv. Αλλά όχι και να το πούμε φάτσα κάρτα, εεεε όοοοχι!! Παραπάει!!!

Anonymous said...

εμενα μου αρεσε ο κωλος της κοπελιας στη φοτο.. κωλαρακια 4ever