Thursday, October 29, 2009

Βίβα, βίβα Λας Βέγκας.. ε λα ρεβολουθιόν

Αδέρφια μου, ρεβολουθιονίθτας!

Λαϊκή οργή, φωνή Θεού και τα λοιπά όπλισαν τα αργασμένα από τον κάματο στα χωράφια χέρια σας. Ιερά τα Καλάσνικόφ σας ξέρασαν καυτό ατσάλι με 700m/sec πάνω στα σώματα των εκπροσώπων της τουρκοπλουτοκρατίας.
Από πάνω εκεί ψηλά σας θαύμαζαν οι ιδεολογικοί φανοί που έχουν ανάψει εδώ και χρόνια οι Άγιοι Ινστρούχτορές σας (όπως οι Άγιοι Θεράποντες αλλά στο πιο τρέντυ και επαναστατικό τους) μαζί με την Αγία Τζιβάννα και τον Άη-Μπάφο τον  Μποχοβλήτη.
Άλογα μανιασμένα οι μηχανές των μηχανών σας, μούγκριζαν τις γκαζιές τους στην Αγία Παρασκευή, και συ φίλε επαναστάτη, σαν άλλος πολεμιστής Τσερόκι ή Ιροκούα (διάλεξε ό,τι σε βολεύει στυλιστικά) αλαλάζοντας την πολεμική κραυγή σου επετέθης με τόλμη και το αγέρι να σου χαϊδεύει το γυαλιστερό σου κράνος.
Ο εχθρός σου γνωστός και αμείλικτος. Γιατί η ιστορία έχει διδάξει πολλάκις πως ένας 20χρονος με μπλε ρούχα είναι αυτός που φταίει για όλα. Ένας 20χρονος με 700 ευρουλάκια φταίει για όλα. Γιατί φοράει μπλε στολή. Ναι βασικά η θεωρία είναι αλλέως. Δε φταίει αυτός per se αλλά αυτό που εκπροσωπεί. Αυτός είναι μια παράπλευρη απώλεια στον πόλεμό σου εναντίον του κατεστημένου. ΟΥΠΣ! Είπα "παράπλευρη απώλεια" και θυμήθηκα έναν πρόεδρα που κοροϊδεύαμε όταν τα λεγε αυτά! Τι θυμάμαι και γω ο απάλευτος μερικές φορές. Ρε σύντροφε συγγνώμη αλλά μερικές φορές ξεχνάω ότι οι παράπλευρες απώλειες δικαιολογούνται μόνο άμα έχεις δίκιο, ενώ άμα έχεις άδικο είναι κατακριτέες. Ώπα λάθος το λέω. Ξεχνάω ότι οι παράπλευρες απώλειες δικαιολογούνται και επιβάλλονται άμα είσαι μαζί μας μόνο. Κάτσε ρε σύντροφε γιατί μπερδεύτηκα τώρα (δεν είμαι και ο πιο έξυπνος επαναστάτης, ξέρεις.. είμαι και αμόρφωτος, είμαι και φτωχομπινές, είμαι και ψιλοβολεμένος και δεν καταλαβαίνω τα υψηλά νοήματα του κινήματος. Γιατί άμα κάτι είναι μόνο θεωρία και στην πράξη τον πίνει, εμένα μου κάθεται στραβά, κατάλαβες; Δηλαδή πως να στο πω, από ιδέα μια χαρά, στην υλοποίηση το σκίζουμε ρε σύντροφε..)
Και να σου πω ρε σύντροφε κάτι, αλήθεια τώρα, μεταξύ μας που μιλάμε. Έλεγε ο άλλος τις προάλλες κάτι για ελευθερίες και για την αξία της ανθρώπινης ζωής . Του ανθρώπου δηλαδή. Αλλά ρε συ σύντροφε, εγώ κατάλαβα ότι όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν την ίδια αξία. Δεν κατάλαβα ότι αξία έχουν μόνο οι ζωές των συντρόφωνε ενώ τους άλλους θα τους σφάξουμε στο γόνατο σα κατσικάκια το Πάσχα ρε σύντροφε. Πρέπει να έχεις προϋπηρεσία στο πολυτεχνείο για να πάρεις πιστοποιητικό αξίας ζωής; Να έχεις προϋπηρεσία σε πορείες και συλλογικές δράσης και τέτοια; Και ποιος τα δίνει τα πιστοποιητικά ρε σε; Να σου πω κάτι, αλλά μη με διαγράψετε από τη φράξια ρε σύντροφε.. Μερικές φορές νομίζω ότι η μοναδική διαφορά μας από τους Ακροτέτοιους (ούτε το όνομα δε μπορώ να πω) είναι ότι αυτοί έχουν ξυρισμένο κεφάλι και μεις όχι..Μη βαράς ρε, ξέρω ότι εμείς είμαστε ανθρωπιστές και αυτοί μισάνθρωποι..Και επίσης ρε αυτό που δεν κατάλαβα είναι το σχέδιο επίθεσης. Ρε συ σύντροφε, δε λέω, είμαστε παιδιά θαρραλέα και επαναστάτες και έχουμε κοχόνες απο δω μέχρι την εξώπορτα του Φιντέλ, αλλά 20χρονους δόκιμους βαρέσατε ρε σύντροφε, όχι τίποτα ΟΥΚάδες.
Ευτυχώς που σεβάστηκαν την επαναστατοσύνη σας αδερφέ πάντως, και έκαναν το καθήκον τους ξαπλώνοντας κάτω και πονώντας γιατί άμα σας είχαν στραβοκοιτάξει λίγο παραπάνω  θα έπρεπε να κατέβουμε πάλι σε πορεία στο κέντρο και αυτή την εβδομάδα δε μπορώ..
Και κάντε την από την Αθήνα μερικές μέρες, μην τυχόν σας μπουζουριάσουν και πρέπει πάλι να κάνουμε πορείες και τέτοια. Από την άλλη όμως να σου πω, ίσως και να βολεύει το κίνημα να σας πιάσουν λίγο. Θα γίνετε και ήρωες. Να κάνουμε και καμιά πορεία κάποια στιγμή να ψωνίσουμε κανά λαπτόπι, κανα γυαλικό, κανα βραχιολάκι για τη γκόμενα ρε αδερφέ..Θα σας υπερασπίζονται οι γνωστοί τηλεσωτήρες, θα είστε τα "καημένα τα παιδιά", θα πέφτουν από τα σύννεφα οι γείτονες, θα γίνουν μικροπορείες έξω από τα δικαστήρια και τέτοια. Μη σας πω ότι θα αποκτήσετε και μόνιμη στήλη σε πορταλ κιόλας..Καλά, ότι μπορεί να σας κάνει και ηρωϊκή ταινία κανας δικός μας σκηνοθέτης ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, στανταράκι το κόβω..

Ρε δεν πηδιόμαστε λέω γω;

13 comments:

Wizard! said...

Αυτό ακριβώς καλέ μου φίλε, αυτό ακριβώς... "Δεν πηδιόμαστε"... Για άμα πηδιόσαντε, δε θα τον έπαιζαν 24/7 και θα βλέπαμε καμιά προκοπή...

Sophia said...

Να φέρω το τραμπολίνο? Θα δώσει άλλο εφεδάκι... Μήπως και τα κοχόνες από τα μυαλά τους, κατεβούνε στο σωστό σημείο επιτέλους...
;-Ρ

ellinaki said...

Άνδρακλες! Άνδρακλες με τα ούλα τους! Με ηρωική αυτοθυσία (ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να ισορροπείς τον σύντροφο και το καλάσνικοφ στη μηχανή; ).. Με ηρωική αυτοθυσίαν λέγω, οι πιο ανδροπρεπείς και cojon-άτοι επαναστάτες όλων, έδειξαν το σωστό δρόμο για την μεγαλύτερη επανάσταση όλων. Γαζώνουμε 20χρονα αμούστακα μπατσάκια, δημοσιεύουμε και μία προκήρυξη που συγγράφουμε μετά τον 3ο μπάφο, και είμεθα σούπερ ντουπερ κουλ με τη συνείδησή μας και το επαναστατικό αίμα μας.

Που'σαι ρε Τσε να αναστηθείς να τα πιάσεις και να τα πλακώσεις στα χαστούκια μπας και μετακινηθεί κανας νευρώνας και ανεβάσουν IQ πάνω από 10.

pølsemannen said...

Είσαι αρχηγός!

Όσο για το πήδημα θεωρώ ότι χρειάζεται περισσότερο, φεύγουσι τα χανδράδια και ο στόκος από τον εγκέφαλον!

Κοίτα, αν ΚΑΙ αυτή η προκηρύξει μιλάει για μπάτσους που τρώνε ΝΤΟΝΑΤΣ, θα αρχίσω να υποψιάζομαι 2 πράγματα:

1. Τα παιδιά έχουν κάψει φλάντζα βλέποντας πιο πολλά διβιδιά και από την Καραμανλάρα.

2. Οι προκηρύξεις συντάσσονται στην πρεσβεία των ΗΠΑ και μεταφράζονται με το babelfish, ή τον μεταφραστή του Γούγλεως.
Γέλως εγγυημένος.

Θα μπορούσαν τουλάχιστον να πάρουν το φραντσάιζιον των DUNKIN' DONUTS για την Ελλάδα για να μην εκτίθενται.

pølsemannen said...

*ΚΑΙ αυτή η προκήρυξη*

Gi Gaga Kouni Beli said...

Αυτοί που πρέπει να φάνε ξύλο βρίσκονται εντός Βουλής, όχι έξω από αυτή! Μα καλά, ένα γαμωGPS δεν έχουν;

aKanonisti said...

Εμείς πηδιόμαστε...
αυτοί δεν γαμιούνται να ασπρίσουν....

Πίκρααααααααα...

:-))))

Unknown said...

Τα 700m/s τα μέτρησες, είναι ασφαλής η πληροφορία;
(Δεν είναι Πάσχα… ακόμα…)

Αntidrasex said...

Μα τι λέτε, το σεξ είναι μια ποταπή καπιταλιστική δραστηριότητα που έχει θεοποιηθεί για να παραπλάνεί τις μάζες και να χάνουν το όραμα του ταξικού αγώνα!
Όποιος κάνει σεξ, σπαταλά ενέργεια που αφαιρείται απο τις δυνάμεις του επαναστατικού αγώνα. Άσε που αν κάνει σεξ, μπορεί και ο καπιταλιστικός εχθρός να του ρίξει από δίπλα καμιά θεογκόμενα,να καψουρευτεί και τότε πάει η επανάστασις!

(ρε δε γαμ.. λέω εγώ?)

Anonymous said...

Γιατί συνδέετε την υπέρτατη χαρά μας, δηλαδή το πήδημα, με τέτοια ποταπά πράγματα;

KitsosMitsos said...

Τρομοκράτες γουρούνια δολοφόνοι...
Νομίζω ταιριάζει όσο και το άλλο. Και όπως το πάρει κανείς.

ΥΓ Πρώτη φορά είδα προκήρυξη που με τόσες λέξεις έλεγε το απόλυτο τίποτα.

Rodia said...

ΔΕΝ το παρακολουθησα το θεμα. Ημουν απασχολημενη με ουσιωδεστερα πραγματα -δλδ, σεξ!:ΡΡ
για στειλε κανα λινκαριον να δω τη προκηρυξις περικαλω :)

Zaphod said...

Θα μεινω στο σχολιο του συναγωνιστή polsemannen.
Τα ντονατς βρωμανε μαλακια είτε έτσι είτε γιουβέτσι

.....αν και η υποψία μου ειναι πως μαλλον δεν προκειται περι "ξενου δακτυλου". Διαχρονικά στην μαλακία είμαστε άσσοι και μονοι μας, οποτε πάμε στην περίπτωση Α.