Tuesday, March 23, 2010

Ζώδια σήμερα και γενικά - Πρακτικό μάθημα


Προβλέψεις για αυτήν την εβδομάδα, από την έμπειρη ομάδα αστρολόγου-παπατζολόγου-αυγομάντη-μαγειριτσομάντη- λέω και τις κάλτσες κυρία Λέλα μου, και τον καφέ (παλιά λέγαμε τον ελληνικό, τώρα λέμε τον φρεντοτσίνο, αλλά όχι με γάλα σόγιας, χαλάει η πρόγνωση).
Οι προγνώσεις συνδυάζονται και με πρακτική γνώση στο τέλος ώστε να μπορείς μόνος σου και μόνη σου φίλε ή φίλη να προβλέπεις για τον εαυτό σου αυτά που οι άλλοι θα σε χρεώσουν. Είναι και περίοδος κρίσης, δεν κόβουν και αποδείξεις τούτοι, δε λέει..

                                      
Motivational Poster : Δικό μου, κατεβάστε ελεύθερα

Ζώδιο #1 :
(Ξέχασα, μια και όλα ταιριάζουν σε όλους, δεν υπάρχει λόγος να λέω σε ποιο αναφέρομαι ε;) . Παμ'παρακάτω ,

Ζώδιο #1
Οι προηγούμενες μέρες ήταν δύσκολες αλλά βλέπω στο πολύ κοντινό μέλλον κάποιο ταξίδι, ίσως τριήμερο λόγω αργίας 25ης Μαρτίου. Αν είσαι σε αυτούς όμως που δεν έχουν λεφτά ή θα βολευτείς σε κανα εξοχικό φίλου (όπως μου φορτώνονται εμένα κάθε τρεις και λίγο κάτι πειναλέοι αξύριστοι ανένταχτοι της Προοδευτικής Αριστεράς φίλοι) ή δε θα πας πουθενά. Παρμεζάνα, Αραμπάς, Γλύφανο.

Ζώδιο #2
Αισθάνεσαι πιο ερωτική από ποτέ. Είσαι έτοιμη να βγεις έξω και να τρανταχτεί το σύμπαν. Πράγμα που συμβαίνει, καθότι το χεις ρίξει πολύ στο φαί τελευταία και το βαρυτικό σου πεδίο πλέον καμπυλώνει αισθητά το χωρόχρονο.  Γιουγκοπλάστικα, Ταρσανάς, Γεωτρύπανο.

Ζώδιο #3
Οι πλανήτες και τα άστρα θα ήθελαν πάρα πολύ να σου αποκαλύψουν κρυμμένα μυστικά, αλλά τα εμποδίζει το γεγονός ότι είναι είτε τεράστια κοτρώνια είτε μεγάλες πύρινες μπάλες από υπέρθερμο πλάσμα είτε ..κλπ κλπ κλπ, οπότε και το να σου μιλήσουν είναι κομματάκι δύσκολο. Πάντως, δύσκολα τα πράγματα γενικά, ψιλοαφραγκίες βλέπω και τα γνωστά. Τζιτζιφιές, Σαλοσπίρ, Συκωτάκια.

Ζώδιο #4
Καταλαβαίνω ότι μερικές αποφάσεις είναι δύσκολο να τις πάρεις στη ζωή σου, για αυτό προτιμάς να μη παίρνεις ποτέ καμία απόφαση και να τα φορτώνεις όλα στις μπάλες από φωτιά που λέγαμε παραπάνω. Είσαι τυχερός/η που διαβάζεις εμένα που κάνω προγνώσεις τσάμπα -άρα είμαι τίμιος. Άλλοι θα σε κοροϊδεύαν επί πληρωμή. Η χαζομάρα συνήθως είναι ακριβή και συ λεφτά δεν έχεις. Αυγολέμονο, Μπουρνουζοπετσέτα, Μάλαμας.

Ζώδιο #5
Άλλο ένα πράμα που είναι δύσκολο σε αυτή τη ζωή, είναι το να μην είσαι καθήκι και ελεεινό ρεμάλι σε αυτούς που είναι από κάτω σου, πράγμα που ποσώς σε αφορά, μια και είσαι καθήκι και ελεεινό ρεμάλι. Μεγάλη πόρτα θα διαβείς. Θα ξεκουραστείς τουλάχιστον 3 μέρες το επόμενο διάστημα. Θα φας κάτι που πριν μπει στο πιάτο έκανε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ. Σοδομισμός, Περόνη, Οδοντόπαστα.

Ζώδιο #6
Ξέρω ότι είδες αν όχι όλο, σκηνές από το γνωστό DVD. Την άλλη εβδομάδα κατά 97% θα νηστέψεις τουλάχιστον το κρέας και τα γαλακτοκομικά. Θα έχει αίθριο καιρό και γύρω από το σπίτι σου θα ακούγονται ψαλμωδίες. Είναι καλή περίοδος για οικονομικές συναλλαγές, απλά ίσως όχι για σένα.   (Αν αυτή δεν είναι η πιο ακριβής πρόγνωση που έγινε ποτέ στα χρονικά, να σκίσω τα πτυχία της χαζομάρας). Σαμπάνια, Καλοριφέρ, Ξεκώλιασμα.

Ζώδια 7-με όσο θες :
Πάρε τα προηγούμενα 6. Χώρισε τα σε προτάσεις -είτε κύριες είτε δευτερεύουσες δε μας ενδιαφέρει. Χώρισε το καθένα σε όσες περισσότερες προτάσεις βγάζουν νόημα. Κάνε 6 στήλες με όλες τις προτάσεις. Άρχισε να συνδυάζεις αυτές τις στήλες, τυχαία μεταξύ τους. Και τσουπ, έχεις βγάλει και τα υπόλοιπα 6.
Για τις προβλέψεις τέλους : Άρχισε να ανοίγεις ένα λεξικό σε τυχαία σημεία και γράφε την πρώτη λέξη που θα βρεις. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Αν θες να αυξήσεις την αξιοπιστία της πρόβλεψής σου, βάλε κάποιο από αυτά ή ακόμα καλύτερα αυτά τα wallpaper ώστε και οι φίλοι σου να νομίζουν ότι ξέρεις πραγματικά τι κάνεις.

Ο έτερος τρόπος συνδυαστικής , για να μην είναι περιορισμένες οι  προβλέψεις σου :
Πάρε δύο εφημερίδες, αλλά πρόσεξε να έχουν διαφορετικούς αστρολόγοι.
Πάρε τις σελίδες με τα ζώδια. Κάντε την ίδια διαδικασία με αυτή που σου είπα. Τα χωρίζεις σε προτάσεις και τις βάζεις σε στήλες. Συνδυάζεις (νομίζω μέχρι 3 προτάσεις η πρόβλεψη καλά είναι)και βουαλά. Μη σου πω ότι θα πέφτεις πάντα μέσα όμως.

Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί βγάζω τέτοια αρχαία μυστικά στη φόρα; Γιατί ήθελα να το κάνω και εγώ να βγάλω κανα φράγκο από θύματα, αλλά αποφάσισα ότι θα προτιμούσα να πουλάω ναρκωτικά, που είναι πιο επικερδές και πιο τίμιο. Και αυτό απερρίφθη όμως καθότι το σώμα μου αποδείχτηκε ευαίσθητο στις σφαίρες και έτσι και με πιάναν στη φυλακή αποκλείεται να ήμουν ο τσιφ, μάλλον γιουσουφάκι θα με καναν, άστο να πάει στο δγιάλο..





12 comments:

Sophia said...

Το τέταρτο ζώδιο είναι του Arthur Dent? (Για να ξέρω να ξεσκονίσω το Sub-Etha Sensomatic Thumb μου...)
:-P

Zaphod said...

Χαχαχαχαχα!!!

Παντα ηθελα να γραψω κατι αντιστοιχο!!!!

Σωστός!!

Ellie said...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Ειδικά οι λέξεις στο τέλος είναι κορυφή!!

ellinaki said...

Είσαι θεός! Έπεσες σε όλα μέσα!

Να γράφεις πιο τακτικά για να σε διαβάζω. Θα το πω και στις φίλες μου.

Anonymous said...

Περιμένουμε και το κινέζικο ωροσκόπιο
吕中等待和占星

Αchernar said...

Χαχαχαχα!! Είχα καιρό να σε διαβάσω, πάλι έγραψες!

Unknown said...

Ψιτ...
Εμείς οι δρυοκολάπτες δεν καλυφθήκαμε με κανένα από τα ανωτέρω...

Βρομιστεράκι said...

Απίστευτο! Δεν ξέρω σε ποιό να με κατατάξω! Τι ιερή μαντεία!

Μαύρος Γάτος said...

Όπως είπε και το Ελληνάκι, εσύ παιδί μου δεν είσαι απλά Προφήτας (+ευλόγησον+), είσαι Θεός!!!!

Stefanos said...

@ Σοπχια : Εεεε ναι αλλά ήταν τυχαίο :p

@Zaphod : Την αττάκα σου στη μαθήτριά σου θυμήθηκα και το γραψα αυτό!

@Ellie : Οι τρεις λέξεις είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης :D

@Ellinaki: Άμα είναι ωραίες, με χαμηλά στάνταρ και daddy issues να μου τις φέρεις και για πριβέ πρόγνωση

@Mahi : Τι τηλεσκόπια και @@ιές, εδώ τα πράγματα είναι απλά σου λέω :D

@Anonymous : Το κινέζικο είναι δύσκολο και δε μπορώ να το προφέρω, αλλά κάτι θα κάνουμε και για αυτό

@Darth : Σου χω πει 1000 φορές, ο χάρτης σου δείχνει ότι είσαι #12, όχι δρυκολολολοπυτης -μου γράφετε και δύσκολες λέξεις και μπερδεύομαι, σιχτίρια

@Brom : Και που να χα κάτσει να το σκεφτώ κιολας να δεις τι άλλες αποκαλύψεις θα κανα

@Mayros Gatos + Όλοι : Όλοι θεό με λέτε ρε κοπρίτες, ρε όρνια, ρε τζαμπατζήδες, αλλά το χεράκι στην τσέπη κανένας πούστης δεν το βάζει!!
ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΕΥΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙΟ

Unknown said...

Ε όχι!
Να γιατί τόσα χρόνια δεν λάμβανα τις σωστές αποφάσεις!
Είσαι σίγουρος;
1000%;
ΟΥΦ....

Μαύρος Γάτος said...

Ποιός σού φταίει ΠροφήτΑ μου, που ξέχασες την βασική Αρχή της Μ.Τ.Α.Τ.Α.(Τ.Α.Α.) * ;;;;;;

[* Μαντικής τέχνης Ανα Τους Αιώνας (των Αιώνων, Αμήν)]

"Πρώτα τα φράγκα, μετά αι προβλέψεις"

+ Αμήν +