Wednesday, June 13, 2012

Χοξ μπάστερζ

Ναι ρε έχω να γράψω καιρό γιατί με βαράνε από 10 μεριές και όχι με την καλή ένοια φίλε μου μαζοχιστή (μη νομίζεις ότι δε σε έχω καταλάβει. Δε νομίζεις ότι το φίμωτρο που φοράς συνέχεια σε καρφώνει λίγο;)


Σε ημισυνέχεια του προηγούμενου θέματος, ερχόμαστε στις διάφορες παπαριές που μας ζαλίζουν τα τσιμπιρδόνια μέσω mail ή της αθάνατης προφορικής παράδοσης που τόσο αγαπάμε.
Τελευταίο τεμάχιο στον κουβά με τις ανοησίες είναι το παρακάτω ανοσιούργημα : 

Και από πίσω περιμένουν και 3 δράκοι με υπερμεγέθη αποτέτοια και σου τραβάνε και 2 μανίκια και στις διακοπές φέτος έπιασα ένα σπάρο 25 κιλά και μετά τράβηξα και μια ντουφεκιά και παρτον κάτω τον Balrog στο Παγκράτι κλπ.




Υπό Κ.Σ δε θα ασχολιόμουν με αυτή τη φλόμπα περισσότερο από όσο ασχολήθηκα με τα εξίσου ανύπαρκτα "άρωμα στο πάρκινγκ", "αυτοκίνητα που σου αναβοσβήνουν τα φώτα" , το κλασσικό "H Μicrosoft παρακολουθεί το mail σου και θα σου δώσει λεφτά αν κάνεις forward" και το "η καριέρα του χ έλληνα διάσημου στην Αμερική".

Αλλά αναγκάζομαι πάνω που γράφω πιο σημαντικά πράγματα (δύο δημοσιεύσεις, μούρλια σου λέω) να ασχοληθώ με αυτές τις  γελοιότητες 
α. Γιατί το άκουσα και από φίλο που με εξέπληξε οτι το κατάπιε -έστω και προσωρινά-
β. Γιατί έχει περίπου 3000 βαθμούς τώρα και που να γράφεις paper. 

Θα επικεντρωθούμε στο προφορικό του πράγματος τώρα, οκ; Και στο γιατί ο κλάμπανος ο κολλητός το χαψε αμάσητο : 
Γιατί του παρουσιάστηκε έτσι ώστε αν δεν έτρεχε αμέσως να γουγλάρει, δεν είχε τη δυνατότητα (επειδή είναι ευγενικός και ευπροσήγορος σχεδοννέος και μόλις έγινε και πατέρας οπότε ) να πει στην τύπισα που του το πε "ΤΙΛΕΣΜΩΡΗΓΑΜΩΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥΜΕΣΑΓΑΜΩ". ΟΚ την είχε, αλλά δεν το κανε.
Πήγε και του πε λοιπόν η τύπισα "απήγαγαν το παιδί μιας συναδέλφου της αδερφής μου και το βρήκαν στην εθνική οδό χωρίς όργανα μεχρι και τα μάτια του πήρανε. Κυκλοφορεί αυτοκίνητο και μπλα μπλα μπλα μπλα".
Γιατί δε μπορείς να τη βρίσεις εδώ, εκτός του ότι είναι συνάδελφός σου και δε γίνεται να τσακωνόμαστε με όλους για μαλακίες; 
Γιατί ισχύει ο νόμος του 3 που ανακάλυψα μόλις σήμερα . (ΟΚ λογικά το έχει πει και άλλος κόσμος πρίν από μένα, σιγά την παρατήρηση, απλά τώρα δεν κάθισα να το ψάξω κιόλας αν έχει κανα πιο επίσημο όνομα -καισιγατοπραμαδηλαδή) 
Τι λέει ο νόμος του 3; Ότι συνήθως όταν μεταφέρεται ένα τέτοιο παπατζιλίκι προφορικά, αυτός που του "ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" είναι συνήθως ο τρίτος από σένα .
Δηλαδή στην περίπτωση του φίλου μου ήταν : 
Φιλος -> Συνάδελφος φίλου -> Αδελφή της ->Συνάδελφος αδελφής της
                        1                                 2                           3
Έτσι τί επιτυγχάνεται; Ότι είναι αρκετά κοντά για να σοκαριστείς περισσότερο μια και ε, 3 άτομα παραπέρα και κυριότερο : δύσκολα θα της πεις ότι λέει  μαλακίες γιατί έτσι προσβάλλεις και αυτήν και την αδερφή της κλπ κλπ κλπ. (που όπως θα δούμε μετά, όντως είναι τόσο ηλίθιες όσο φαίνονται)
Επίσης ρόλο παίζει και το γεγονός ότι καλό να τα διαβάζεις στο νετ και να κοροϊδεύεις τους άσχετους που τα πιστεύουν, αλλά τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε άμεση επαφή καθημερινά και δεν τους βλέπεις να μη μπορούν να χειριστούν αιχμηρά αντικείμενα χωρίς να βγάλουν τα μάτια τους, τους εμπιστεύεσαι λίγο παραπάνω.
Και μεταξύ μας, του πούστη, η αλυσίδα από σένα μέχρι το θύμα είναι πολύ μικρή.
ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΗΓΑΜΗΣΟΣΑΥΡΟΥ!

Η αλυσίδα που σου είπανε εσένα είναι πολύ μικρή. Γιατί όχι δε συνέβη στην συνάδελφο της αδελφής της, συνέβη σε συνάδελφο του πρώην άντρα της συναδέλφου της αδερφής της (δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό βγήκε μετά από ερώτηση) και η πρώτη πρώτη συνάδελφος (του φίλου μου δηλαδή) "δεν κατάλαβε καλά"
Τι είπαμε πριν λίγο με έντονα γράμματα;
ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΗΓΑΜΗΣΟΣΑΥΡΟΥ!

Μια χαρά είχε καταλάβει η πατόζα, απλά ντράπηκε να παραδεχθεί ότι είπε μαλακίες. Για να μην την περάσουν για χαζή. Γιατί δεν είναι.Ούτε αυτή ούτε η αδερφή της
Και σε αυτόν το συνάδελφο του πρώ... ξέρεις τώρα, δε συνέβη ακριβώς, αλλά σε κάποιον συνάδελφο κάποιου γνωστού του κλπ κλπ.  
Στην αλυσίδα της χαζομάρας δεν υπάρχουν περιττοί, υπάρχουν μόνο πρόθυμοι. Όλοι οι καλοί χωράτε 

Εν τω μεταξύ, λεπτομέρεια που την ώρα που μου το είπε δεν την έπιασα γιατί ήμασταν στο 2ο καφάσι μπύρες,
"βρήκαν το παιδάκι χωρίς μάτια"

Δε μπορώ να πω, η έξτρα προσθήκη ανατριχιαστικών λεπτομερειών δίνει ένα πιο γκραν γκινιόλ εφέ στην ιστορία ώστε να ανοίξεις και διάπλατα το στόμα, να σοκαριστείς και να φοβηθείς λίγο παραπάνω. Βέβαια μεταμοσχεύσεις ματιών δε γίνονται ακόμα (μόνο κερατοειδούς) και λογικά αυτό οι 5 γιατροί στο πίσω αυτοκίνητο θα το είχαν διαβάσει κάποια στιγμή στην φοιτητική τους ζωή, εκτός αν ήταν "γιατροί" όπως κάτι ινδοί που λέγαμε πριν, οπότε μπορεί και να έπαιρναν και τον εγκέφαλο του παιδιού, για να τον μεταμοσχεύσουν σε κανα άλλο σώμα, μην πάει τζάμπα το παιδάκι το καημένο.


Έσω έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλες τις μαλακίες.  Πάντα σε εγρήγορση.
Και ο δε χρειάζεται καν ο Γούγλης στις περισσότερες των χωξεων. Βρωμάνε από 321 έτη φωτός παραπέρα.
Άμα πια..

- μου ρθε και πρόσφατα το mail με τις κολώνιες. ΟΧ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ ΟΧΙ...


Υ.Γ : Το ότι αν όντως είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα είχε προκληθεί τέτοιος πανικός σε ο,τι μέσο ενημέρωσης υπάρχει και δεν υπάρχει, δε φαίνεται να επηρρεάζει κανέναν από αυτούς που σου λένε οτι "ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ"














3 comments:

Αόρατη Μελάνη said...

χε χε, μου θυμίζει την τηλεοπτική φάρσα που σε πλευρίζουν μέσα στο νοσοκομείο και σου δίνουν ένα ψυγειάκι φελιζόλ εκδρομικό και σου λένε "περιέχει όργανα για μεταμόσχευση παρακαλώ πηγαίνετέ το στην τάδε πτέρυγα, είναι επείγον, εγώ πρέπει να φύγω αμέσως, προσοχή μην τυχον ανοίξει θα καταστραφούν τα όργανα" και φυσικά είναι ξεκούμπωτο το καπάκι και μόλις το σηκώνεις πέφτει και βγαίνει από μέσα ένα συκώτι μόσχου σιτευτό κι εσύ προσπαθείς να το παραχώσεις ξανά σφυρίζοντας αδιάφορα.

Unknown said...

Ψιτ, για φέρε λίγο εκείνο το ντουφέκι γιατί έχω να κανονίσω κάτι λογαριασμούς με ένα glabrezu!

Tempeloskylo said...

Είναι προφανές ότι το περιστατικό που περιγράφει η φωτογραφία δεν μπορεί να έχει συμβεί στην Ελλάδα. Το πιθανότερο θα ήταν οι αστυνομικοί στα διόδια να κόβαν κλήση στην κυρία, επειδή χρησιμοποίησε το κινητό της για να τους πάρει ενώ οδηγούσε.