Monday, May 25, 2015

Μας μπλοκάρανε

Αγαπητέ φαν από το φουμπού, να σε ενημερώσω ότι σε κάποιον δεν άρεσαν τα λεγόμενα της αφεντομουτσουνάρας μας οπότε έριξε ριπόρτ στο Μάρκο το Ζούκι και έπεσε τρελλό κόψιμο στο ακάου. Τώρα το φουμπου ζητάει να του δώκω κανονική σκαναρισμένη ταυτότητα , λογαριασμό τράπεζας, λογαριασμό νερού, ομάδα αίματος, δείγμα σπέρματος, περιφέρεια μέσης και μήκος παχέος εντέρου για να με ταυτοποιήσει. Προφανώς και ούτε το δείγμα σπέρματος δε χαλάω για αυτούς οπότε εις το επανιδείν φεισμπουκικώς. 

Υ.Γ: Προς τους  ρεπόρτερς, όχι ρουφιάνοι δεν είστε -σοβαρά τώρα το λέω αυτό, δε σας θεωρώ ρουφιάνους γιατί η καταγγελία τύποις είναι σωστή. Δεν είναι το κανονικό μου όνομα-  αλλά ρε κατσίφλωρα, βρωμογλίτσα, σου θίξαμε το κόμμα και κάνεις καταγγελία; Ε οκ με έκοψες από το φουμπού. Έχασε η βενετιά βελόνι. Βλαμμένοι υπάρχουν πολλοί, εσείς όμως είστε παγκόσμια απαστράπτοντα μνημεία μαλακίας ρε αδερφέ.

7 comments:

Vagelford said...

Join the club.

https://twitter.com/Vagelford/status/550368943039602688

mahler76 said...

Νομίζω πως το fb τα ζητάει αυτά και χωρίς καταγγελία πλέον.

Πρόεδρος Α.Π.Ι. said...

Δε μου αρέσουν τα λεγόμενά σου. Ριπορτ! Δημοκρατία πάνω απ όλα!

Prophet Estarian said...

Mahler, 4 χρονάκια το χά το ακάου και δε μου χαν καν ζητήσει να αλλάξω το όνομα (ήταν αληθοφανές :D) . Τώρα ξαφνικά ακριβώς μετά από μια αττάκα για τη Ζωίτσα επεσε ριπορτ. Ντάξει, δε λέω μπορεί και να μην είναι αυτό, αλλά βρωμάει.

Prophet Estarian said...

Πρόεδρα ε ναι ρε συ. Στη Δημοκρατία πρέπει να μη μιλάει αυτός που διαφωνεί με την πλειοψηφία που έχει ηθική υπεροχή, γιατί δε γίνεται να διαφωνείς αφού έχουν δίκιο, άρα πρέπει να σκάσεις. Έτσι δεν πάει;

Βαγκέλφορντα χαχαχαχα ωραιο βιντιου

Erisadesu said...

όλο μαλακίες...στην χώρα μας αρχίζουν και παίρνουν πολύ σοβαρά τις απόψεις στο ιντερνετ δεν έχουν καταλάβει ότι το ιντερνετ είναι για να κρυβόμαστε εμείς οι ιντερνετ αμπιουσιβ γιουζερς με ψυχολογικα τραύματα που μας αρέσει να κράζουμε τους πάντες...σε λίγο θα γίνει της κορέας εδώ με 95 τις εκατό χρήστες στο ιντερνετ...πραγματικά δεν βρίσκω καμία χρησιμότητα στο φουμπου πέρα του ότι εκεί μπορώ να ελκύω ηλιθίους για να τους πουλήσω πράγματα απο την αληθινή μου ζωή...αυτά.

λογοκρισία εμείς φάγαμε στο βλογκ μας όταν απεκάλεσα εμμέσως πλην σαφώς παιδέρα τον γαμπρό μου και τον έκραζα...κρίμα που χώρησαν και έχασα επικό ποστ..χάρη στην οικογενειακή λογοκρισία.

Mr. Dark said...

Ε ναι λεπόν. εγω σε ριπόρταρα γιατί δεν άντεχα άλλο την απεριόριστη δημοσιότητα σου και ζούλεψα λιγαάκις. ε πως να το κάμνουμεν, είσαι και όμορφο αγόρι και δεν άντεχα να τρως τα αιδοία μόνος σου...

Σε ένα πιο σοβαρό ύφος τώρα, ξεχνάει ο κοσμάκις ότι το φουβούκλειο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα φόρουμ, ολίγον σουλουπομένο και δουλειά του είναι να κάνει πειράματα για να μαζεύει δεδομένα προς πώληση και όχι μόνο. Έτσι του δίνουν αξία και πολλά προσωπικά δεδομένα που είναι μεγάλο κρίμας.

Εις τας μεγάλας τριχωτάς σπερματοσακούλων σου αδερφέ εν ζούκεμπεργκ, εστάριανε. Εις την τελικήν, κάνε καινούργιο προφίλοτα και οι πιστοί σου θα σε ακολουθήσωμεν.

++++ Ευλόγησον ++++